Beoordelingen 

988 commentaren van in totaal 988 beoordelingen
Service
L Zantboer
17-07-2019
10

vriendelijk en behulpzaam en duidelijk

Service
Henk ‘t Hart (Tholen)
15-07-2019
9

Zijn al jaren klant bij deze garage en altijd netjes en correct behandeld. Hebben vertrouwen in de auto’s die altijd goed zijn onderhouden door deze garage.

Service
Jan Akkermans (Bergen op Zoom)
11-07-2019
8

Goede service en betrouwbaar personeel

Service
Dhr.A. Bernaards (Bergen op Zoom)
11-07-2019
6

Er zijn een aantal punten die beter zouden moeten zijn. Waaronder onderhoudsboekje invullen. Prijsopgave vooraf duidelijk mededelen zowel online als bij de garage. En gemaakte afspraken beter uitvoeren. Verder moet ik zeggen dat zij wel heel vriendelijk en behulpzaam zijn.

Service
Ton.van.Vianen. (Wernhout)
08-07-2019
9

klantvriendelijk zeer correct geholpen.

Service
Peter van Someren
28-06-2019
8

vriendelijk behandeld iedereen is behulpzaam

Service
S. Plasmans (Bergen op Zoom)
28-06-2019
10

Hele fijne mensen. Een auto kopen wordt zo erg bijzonder.

Service
Dhr. J. Kamp (klundert)
21-06-2019
7

Jammer dat ik een week na een servicebeurt terug moest omdat er een onderdeel niet op voorraad was

Service
john sonke
21-06-2019
10

altijd vriendelijk je weet vooraf waar je aan toe bent, en kennis van zaken

Service
Ed Oskam (Roosendaal)
21-06-2019
9

Al jaren en betrouwbare dealer voor ons

Service
W Verdaas (Bergen op Zoom )
19-06-2019
10

Goede service, vakbekwaam, vriendelijk

Service
louis de vos (bergen op zoom)
18-06-2019
8

kan niet anders dan de items te herhalen

Service
Lindhout (Sint-Maartensdijk )
14-06-2019
9

Word netjes te woord gestaan en prima geholpen

Service
Julia Thumann (Krabbendijke)
14-06-2019
6

1e afspraak installeren en monteren, trekhaak + trekhaak kabelset, wachttijd 2,5 a 3 uur. Maar, dit bleek 4 uur te zijn. 13-polige stekker van de auto komt niet overeen met 13-polige stekker van fietsendrager, tevens gaat het alarm af van de achterste parkeersensoren als de auto in R staat, dus weer terug om dit te verhelpen. Voor de 2e keer loopt de wachttijd uit van 1 uur naar 2 uur en 15 minuten. De monteur heeft 13-polige stekker aangepast. Maar, het probleem met het afgaan van de achterste parkeersensoren is niet opgelost.

Service
H Lambregts. (Steenbergen n b)
14-06-2019
10

een zeer aan te bevelen garage voor aanschaf en onderhoud.

Service
Jan Franken (Bergen op zoom)
14-06-2019
10

Klantvriendelijk, goed luisteren naar de wensen van de klant en hierin meedenken, duidelijke afspraken maken en nakomen.

Service
L.M. Slabbekoorn (Bergen op Zoom)
12-06-2019
9

zeer tevreden

Service
Hans herrings (Bergen op zoom)
07-06-2019
8

Keurig

Service
Rene Verboven (Bergen op Zoom )
07-06-2019
10

Ben zeer tevreden over de service en vriendelijkheid van het personeel.

Service
Rob
07-06-2019
10

Prima service, vriendelijke medewerkers

Service
Dhr J. Krijtenburg (Hoogerheide)
31-05-2019
10

Zowel Toyota rijdende familieleden en ik worden altijd netjes geholpen. Geen onverwachte kosten en goede vriendelijke service.

Service
G.Voorhans (Bergen op Zoom)
31-05-2019
9

Klantvriendelijk

Service
Bas Bouthoorn (Putte)
24-05-2019
9

Zeer vriendelijke medewerkers. Zeer goede werkplaats. Eventuele vervangingen e.d. worden vooraf besproken met de klant. Genoeg ruimte om te blijven wachten terwijl de auto onder handen is in de werkplaats.

Service
Van de Wal Bob (4645GJ Putte)
24-05-2019
9

Al verschillende jaren zeer te vreden over de servies

Service
Jan Koop
22-05-2019
9

Klantvriendelijk, goede service en niets is te veel.

Service
Cees Maartense (Bergen op Zoom)
17-05-2019
8

Jammer dat Toyota geen rekening houd met 1e services beurt (1e jaar of 15.000km)Mijn auto heeft een service beurt gehad en kost mij 240 euro voor 3800 km.

Service
Dhr. Uijl
16-05-2019
6

Te lange wachttijd voor een reparatie, van 8 - 11.45 uur, waardoor ik nog later op mijn werk kom.

Service
Mevr. J. Van Reijen
10-05-2019
10

Vriendelijk en vakkundig personeel die je een zeer welkom gevoel geven. En je keurig te woord staan.

Service
Dhr. W. Bernaards (Bergen op Zoom)
08-05-2019
9

Goede service en klantvriendelijk

Service
Ton van Loon (Bergen op Zoom)
08-05-2019
9

Je wordt er vakkundig geholpen. Vriendelijk te woord gestaan en men houdt rekening met je wensen. Fijne garage waar ik al heel wat jaren kom.

Service
Gonny Assenberg Hageboud (Bergen op Zoom)
03-05-2019
10

Bij Louwman merk je geen verschil in benadering of je voor een dure of eenvoudige auto komt.De verkoper heeft van de aflevering een feestje gemaakt.Bedankt.

Service
Anton Go (Woensdrecht)
30-04-2019
9

Al jaren ben ik klant! De service is altijd perfect.

Service
Dhr. Brakkee (Bergen op Zoom)
24-04-2019
9

goede service en vakbekwaam

Service
Astrid L. Stam -van Tulden (Steenbergen)
24-04-2019
10

omdat in mijn ogen deze toyota garage erg klantvriendelijk is. Het receptiepersoneel is bijzonder klantvriendelijk en hulpvaardig van zich zelf. De receptiemedewerker woont in dezelfde plaats als ik en komt de auto halen en brengen voor een beurt. En komt een kleine reparatie aan huis doen. Bijzonder attent zeker na mijn negatieve ervaring met andere garages die redelijk vrouwonvriendelijk waren.

Service
Maarten Van 't Hof (Bergen op Zoom)
24-04-2019
9

In de 4 jaar dat ik nu Toyota rij altijd goed geholpen. Vriendelijke deskundig personeel achter de balie. Afspraken kloppen. Oplossings gericht met de klant in gedachten en niet direct de eigen omzet. Prijzen transparant en duidelijk. Kortom niets te wensen.

Service
Harry Linders (Apeldoorn)
24-04-2019
9

Goede sevice.

Service
poleij (bergen op zoom)
18-04-2019
10

betrouwbaar en vriendelijk

Service
Peter van Dijk (Bergen op Zoom )
10-04-2019
10

Vriendelijk kundig personeel!!

Service
Piet Clarijs (Ossendrecht)
10-04-2019
9

Betrouwbaar en goede service.

Service
Mevr D Jaspers v d Zande (Halsteren)
10-04-2019
10

Bij Toyota garage Bergen op Zoom word je vriendelijk ontvangen. Men probeert je zo snel en goed mogelijk te helpen en als dat niet direct kan dan wordt er naar een passende oplossing gezocht.

Service
Ad Wesenbeek (Hoogerheide)
10-04-2019
10

Prima.

Service
Mevr. Elseman
10-04-2019
9

Klantvriendelijk, meedenken met de klant. Service is prima. Prettige plek om te wachten Koffie wordt voor je geregeld. Leesvoer tijdens het wachten.

Service
Mevr. Klaassen-Koopmans.
10-04-2019
10

Prima service. Klantvriendelijk.

Service
Dhr B.H. Hertogh (Holleweg)
10-04-2019
9

Correcte vriendelijke behandeling.

Service
Rob Hello (Steenbergen)
10-04-2019
9

Goede correcte informatie en uitvoering.

Service
Isaac Jasperse (Scherpenisse)
09-04-2019
9

Nette ontvangst, goede uitleg en op technische vragen kennis van zaken.

Service
Joukjen priem (Oud vossemeer )
09-04-2019
10

Correcte behandeling erg service gericht en ik vind het heel fijn dat er oplossing gericht gezocht word als er een probleem is.

Service
Adri van der Hoeven (Dinteloord)
09-04-2019
9

Servicegericht, vriendelijkheid, kwaliteit. Dit handelen maakt dat je terugkomt. Als de kwaliteit van Toyota blijft zoals die is zal ik nooit van garage veranderen.

Service
Lianne (Bergen op Zoom)
09-04-2019
8

Omdat ik tevreden ben.

Service
Tonny Suikerbuik (Steenbergen)
09-04-2019
10

Ik ben zeer tevreden. Goede service. Wilde met mijn dochter in de tussentijd wel even lunchen in de stad. Werden netjes gebracht en gehaald. Super.

Service
E.j.a.m vissers (Bergen op zoom)
09-04-2019
9

Zeer tevreden staan altijd voor je klaar.

Service
Anjeliqua Andringa (Bergen op Zoom)
09-04-2019
10

Tot nu toe goede service, is voor mij de eerste keer dat ik een afspraak had na aanschaf de de auto.

Service
J.G.Wensveen (Steenbergen)
09-04-2019
10

De vooraf opgegeven prijsopgave is volledig naar mijn wensen uitgevoerd. Ik heb het als heel prettig ervaren dat mijn auto werd opgehaald en weer terug gebracht werd.

Service
E.Hooghiemstra (Roosendaal)
13-03-2019
10

Deskundig, werkzaamheden precies volgens de geplande tijd, je mag gerust even de werkplaats in lopen om ervaringen met de auto met de monteur te bespreken, je mag de versleten onderdelen bekijken, behulpzaam, kortom open en eerlijk.

Service
Rita
13-03-2019
10

Uitstekende service en geweldig personeel!!

Service
Sylvia (Bergen op Zoom)
06-03-2019
2

Tijdens de aanschafprocedure zat de verkoper al met een schuin oog te kijken naar een andere potentiële klant in de showroom die interesse leek te tonen in een grotere (lees: duurdere) auto. Na het zetten van de handtekening onder het contract wist hij niet hoe snel ons de deur te wijzen om daarna direct naar de andere klant te rennen. Dan loop je toch met een vervelend gevoel de deur uit.
Onderhoud is ook veel te duur. Vooraf een prijsopgave gekregen voor een grote beurt; dat was al vrij prijzig, maar zonder enig overleg of uitleg zijn er onderdelen zoals een accu (bij een auto van nog geen 6 jaar) vervangen waardoor de rekening meer dan verdubbelde.

Service
Piet Schillemans (Ossendrecht)
27-02-2019
8

Een heel goede garage op velerlei gebied.Aardige vriendelijke mensen tijdens reparatie krantje lezen,kopje koffie erbij ontdekt men iets bijzonders dat in de papieren gaat lopen wordt met je overlegt etc.etc.kortom het is prima zo.

Service
Jef Bolders (Bergen op Zoom)
21-02-2019
10

Ik ben hier al 30 jaar klant en nog steeds dik tevreden over mijn Toyota's en de garage. Hier wordt je echt als klant behandeld en niet als het zoveelste nummer.

Service
H.Adriaansen (Bergen op Zoom)
20-02-2019
10

Altijd correct behandeld dus tevreden klant.

Service
Kees Verwijs (Steenbergen)
14-02-2019
9

Zeer vakkundige monteurs, dit staat ver op nummer een. Verder word je vriendelijk ontvangen en er wordt meegedacht als dat nodig is.

Verkoop
Ad gabriels (Oud gastel)
01-02-2019
9

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel die ook luisteren naar de wensen van de klant

Service
Jolinda Scheffer (Bergen op zoom)
01-02-2019
10

Altijd fatsoenlijk en geen klachten.

Service
Kees Sonke (Bergen op Zoom)
01-02-2019
9

Dit bedrijf waar wij al heel wat jaartjes klant zijn, straalt vertrouwen uit. Tevens is er een mooie en schone showroom waar men ongestoord kan rondkijken. Het personeel zowel in de werkplaats als achter de balie zijn altijd vriendelijk en staan de klant altijd netjes te woord. Gewoon zoals het hoort.

Service
Ma Huijps
23-01-2019
7

Ze zijn goed

Service
Hugo Rombout (Steenbergen)
23-01-2019
10

Wij worden altijd vriendelijk en professioneel behandeld. Een vervang auto is totaal geen probleem. Mankementen die niet voorzien waren , wordt eerst telefonisch platgeslagen met ons, en of dat het hersteld mag worden. Tevens zijn er ook medewerkers die belangloos onze auto komen ophalen en terug afleveren, kortom : TOP

Service
Harold Polack
23-01-2019
9

Ik ben zeer tevreden met de service die ik ondervonden heb

Service
Ed Cloeckaert (Putte)
23-01-2019
10

Er worden duidelijke afspraken gemaakt. Heb je een dringend of onduidelijk defect, wordt er ruimte gemaakt om je onmiddellijk in te plannen. Meestal kan je op het nazicht of reparatie wachten in een aangename ruimte. Extra herstellingen worden tussentijds gemeld. Ik ben al lang klant bij Wierickx, Van Dorst, Louwman en ik vind het een vertrouwd adres.

Service
E.v Overveld (Halsteren)
23-01-2019
8

Er is altijd ruimte voor verbetering

Service
E. De Vries (Oud Vossemeer)
23-01-2019
9

Bijzonder vriendelijke en correcte behandeling. Geen onverwachte kosten. Prima werkkamer om in te werken

Service
Klaarhamer (Bergen op Zoom)
23-01-2019
9

Makkelijk zelf inplannen onderhoud en op tijd verwittigd wanneer gereed

Verkoop
Mevrouw Marga Horst-Aquina (Wouw)
18-01-2019
10

Zie ook antwoord in het begin van de enquete.Vriendelijke ontvangst, goede uitleg, goede verkoper.Aanschaf was een feestje...koffie en taart!!Duidelijke uitleg, vragen achteraf hoe de Toyota de eerste week was bevallen.Toppie!!!

Service
Marlies Steenbak (Bergen op Zoom)
18-01-2019
10

Klantvriendelijkheid van de medewerkers is echt heel erg goed. Niets is te veel!

Service
R.J. Droop (Hoogerheide)
18-01-2019
10

Showroom en personeel geven je het gevoel dat je een welkome kameraad bent, zonder dat men amicaal is. Dit in combinatie met de keuze uit fraaie, uiterst betrouwbare automobielen en heerlijke koffie, maakt een bezoek altijd plezierig.

Service
Myra (Woudrichem)
11-01-2019
9

De professionaliteit en vakkundigheid die wordt uitgestraald met een persoonlijke touch

Service
Peter (Lepelstraat )
09-01-2019
10

Ik heb problemen met de winterbanden en om uit te zoeken waar het probleem zit hebben ze tijdelijk een set van de garage zelf gemonteerd zodat ineens bekend is of het in mijn set ligt.

Service
Ld Baauw (Steenbergen)
09-01-2019
10

Julie zijn zeer vriendelijk en staan gelijk met de koffie klaar

Service
F van Poppel
04-01-2019
10

Klantvriendelijk en correct heb intussen mijn urban cruiser ingeruild van 2010 voor een aurus van 2017 mooie prijs terug gehad

Verkoop
Knibbeler (Tholen)
04-01-2019
10

Alles verliep vlekkeloos, goede uitleg en zeer nette en vriendelijke ontvangst

Service
Mevrouw mulder
04-01-2019
10

Prima service en uitstekend personeel

Service
Richard Musters (Hoogerheide)
04-01-2019
10

Goede service, vriendelijke mensen, zelfs als je een paar minuten voor sluitingstijd binnen komt met een plots opgekomen mankement.

Service
Schöszwender (Steenbergen )
03-01-2019
10

Louwman is een bedrijf dat op elk gebied naar mijn wensen voldoet. Vriendelijk en operationeel goed personeel

Service
Delhez (lepelstraat)
19-12-2018
10

gewoon goed

Verkoop
Roosenburg (lepelstraat)
19-12-2018
10

Dit is een zeer klantvriendelijk bedrijf waar niets teveel is. Dank aan verkoper. Luisteren goed, denken met je mee, geven advies en bij twijfel krijg je de tijd om na te denken zonder te pushen. Wij hebben 3x een proefrit mogen maken omdat wij lastig een keuze konden maken. Ook dat het bij ons ging om een leaseauto deed niets af aan de totale geboden service. Dit hebben we wel anders meegemaakt!Van de aflevering was tevens een feestje gemaakt.Voor ons een 10 met een griffel!

Service
Ton val Loon (Bergen op Zoom)
14-12-2018
8

Al jarenlang goede ervaringen met deze dealer. Komen afspraken goed na en geven duidelijkheid.

Service
Lindhout (Sint-Maartensdijk )
14-12-2018
9

Vriendelijke vakmensen

Service
Wil Akkerman (Steenbergen)
14-12-2018
10

Ik rij al 35 jaar Toyota en ik kom al meer dan 25 jaar bij deze garage en wordt daar zeer goed geholpen. Vriendelijk personeel met verstand van zaken.Dus een aanrader voor iedereen.

Service
Nico Rijstenbil (Tholen)
14-12-2018
8

De service en klantvriendelijk staat hoog in het vaandel!

Service
Dhr.Nuijten (Bergen op zoom)
14-12-2018
9

deskundig personeel / vertrouwd, geen gezeur, je weet altijd ,waar je aan toe bent, prettig, om van te voren te horen, wat de kosten zijn, wachttijden gering,

Service
Pieter Riedijk (Bergen op Zoom)
14-12-2018
8

ik ben nog steeds niet tevreden over de navigatie

Service
Henk ‘t Hart (Tholen)
14-12-2018
9

Fijne garage met vriendelijk en bekwaam personeel.

Service
Piet Meesters (Hoogerheide )
14-12-2018
10

Een eerlijke zaak super correct ,toppy

Service
Reinier Goosens
14-12-2018
10

Hulpvaardigheid

Service
F koolen (Hogerheide#=)
07-12-2018
9

Altijd alles naar behoren goed gedaan en altijd een auto beschikbaar ook belangrijk.

Service
Rene Mol (Hoeven)
05-12-2018
10

Bij de Toyota garage in Bergen op Zoom doet men niet alleen wat men zegt, er wordt ook vooruit gedacht. Voordat we onze winterbanden lieten monteren, kregen we namelijk al een telefoontje met de vraag of men twee nieuwe banden mocht bestellen. De garage had vastgesteld dat het profiel onvoldoende was. Prettig toch!

Service
J. Pijnen (Bergen opmZoom)
05-12-2018
9

Prima service. Vriendelijk personeel.

Service
P.B.A. van Spaandonk (Ossendrecht)
05-12-2018
9

Ik ben al die jaren dat ik Toyota rij zeer tervreden over deze garage .hoe zen mij behandelde. Van af de garage Wierikx, Van Dorst en nu Louwman.

Service
Rinus van den Kieboom (Steenbergen)
05-12-2018
9

een fijne garage met vriendelijk personeel waar je echt kant bent.

Service
Mevr.I.van Toledo (Bergen op zoom)
05-12-2018
10

Vriendelijke medewerkers en goede service

Verkoop
M. Walrave
30-11-2018
9

Ben al jaren klant bij deze garage. Vakkundig en vriendelijk personeel. Goede auto's en prima service.

Service
Fam ‘t Hart (Tholen)
30-11-2018
9

Fijn personeel met veel vakkennis en ervaring.

Service
Rob Verschuur (Hoogerheide)
29-11-2018
10

Heel vriendelijke benadering door het personeel. Lekkere koffie .vrije toegang in de werkplaats met daar fijn personeel. Alles voelt vertrouwd aan.

Verkoop
Ad Hermans (Bergen op Zoom)
29-11-2018
10

Kwaliteit van reparaties en onderhoud is uitstekend.

Service
Jos de Bruijn (Bergen op Zoom)
27-11-2018
10

Zeer tevredenGoed overleg met elkaar.

Service
Henk van de Voort (Steenbergen)
23-11-2018
10

Wij rijden al vele jaren in 2 toyota's en hebben nog nooit problemen gehad. Dit door de kwaliteit van de wagens en door de geweldige service.

Service
Michael Machielse (Hoogerheide)
23-11-2018
9

zeer deskundig geholpen, prettige wachtruimte en lekkere koffie

Service
Roger Withagen
23-11-2018
10

Zeer kundig, vriendelijk en meedenkend personeel.

Service
Huub.wolkenfelt (Bergen op Zoom)
23-11-2018
10

Vriendelijk en luisterend oor voor de klant.

Service
J.van Weelden (BERGEN OP ZOOM)
23-11-2018
9

Sedert 1976 bezitter van een Toyota en zowel Wierikx, van Dorst en nu Louwman hebben mij niet teleurgesteld.

Service
Carla Ramdhani (ROTTERDAM)
15-11-2018
9

Vriendelijke en bekwame mensen bij Toyota Bergen op Zoom.

Service
schrijen . (ossendrechr )
02-11-2018
8

Prettig en correct. Als klant is het voor ons goed.

Service
H. Blesgraaf (Bergen op Zoom)
02-11-2018
10

100% tevreden en zeer vriendelijk en klant gericht bezich.Dit schept vertrouwen.

Service
o.j van poppelen (roosendaal)
02-11-2018
9

Ze staan altijd voor je klaar, wat je ook vraagt je krijg altijd een passend antwoord.

Service
Mels Konings
29-10-2018
10

Een garage bedrijf dat goede en oprechte voorlichting geeft.Bedrijf is naar mijn mening eerlijk, geeft je een warm gevoel.

Verkoop
m.huijskens (roosendaal)
29-10-2018
10

Vriendelijke ontvangst, warme uitstraling showroom, verkoper heeft verstand van zaken, we werden goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken ivm leveren van de lease auto, door te late levering van de auto ivm een storing, kreeg ik een auto van de zaak mee...

Service
Mevr. M. Klasen
29-10-2018
10

Ik ben al jaren uiterst tevreden met de service vandit bedrijf. Je wordt vriendelijk en duidelijk geholpen. Mocht ik ooit weer een andere auto nodig hebben, dan weet ik eigenlijk nu al dat ik weer bij hen ga, want ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het merk en het onderhoud wat deze garage biedt.

Service
Nefs. A.M. (Halsteren.)
29-10-2018
8

Tevreden.

Service
Mevr C.M kurvink
17-10-2018
9

Wat mij op viel de klantvriedelijkheid.

Service
Mevr. Pulley
17-10-2018
10

Altijd een fijne goede service. Professioneel en zeer klantvriendelijk. Echt een top dealer & werkplaats.

Service
Els van dongen de kievit (Heerle)
17-10-2018
9

Heel aardig en zeer klantvriedelijk.

Service
Mevr.Hagenaars (Bergen op Zoom)
17-10-2018
10

Alles prima.

Verkoop
Maarten (Bergen op Zoom)
11-10-2018
9

Altijd goede service. Mochten er problemen zijn dan wordt dit snel verholpen.

Service
Dhr lindhout (Sint-Maartensdijk )
11-10-2018
9

Goede service en mensen met verstand van zaken.

Service
F.W.Hoek WIL (Spijkenisse)
11-10-2018
9

Altijd goed vooral de service.

Verkoop
Dhr. L. Lint
11-10-2018
8

Altijd een goede service en vriendelijk personeel.

Service
L. van Oorschot ( Bergen op Zoom)
08-10-2018
10

Een tevreden klant.

Verkoop
Rien van der Kraan
01-10-2018
10

Zeer klantvriendelijke, klantgerichte en ontspannen benadering.

Service
#mevr. Kroonen (Halsteren)
24-09-2018
9

Prettige vriendelijke toenadering!

Service
Els Schrijen (Ossendrecht)
19-09-2018
9

Ik ben hier heel tevreden over deze garage ze zijn kundig ,servicegericht en vriendelijk.

Service
Toon Hartog
19-09-2018
5

Afdeling verkoop heeft mij een zeer fijne wagen verkocht waar ik zeer tevreden over ben. Helaas is mijn eerste afspraak als nieuwe klant een zeer slechte ervaring geweest

Service
Mevr. E
13-09-2018
9

Ik ben zeer tevreden.

Service
Robby Sewmar (Steenbergen)
13-09-2018
10

Tot nu toe heb ik geen problemen met mijn auto gehad na een beurt. En rij zoveel zonder omkijken.

Verkoop
Hans Lugthart (Bergen op zoom)
12-09-2018
9

Vriendelijk en netjes geholpen

Service
L.M. Slabbekoorn (Bergen op Zoom)
06-09-2018
9

Op alle fronten zeer tevreden !

Service
Dhr. A.G. den Besten (Ossendrecht)
06-09-2018
9

Duidelijk, vakkundig en goede uitstraling.

Service
Ben Hertogh (Bergen op Zoom)
05-09-2018
9

Altijd correct en vriendelijk behandeld.Van de laatste keer (schade) duurde het lang voordat ik een afspraak kreeg.Motief....vakantiedrukte en waarschijnlijk weinig personeel. als

Service
Dave Leising (Bergen op Zoom)
05-09-2018
10

Prettige ontvangst, vriendelijk personeel,

Service
Mw. B. Smits (Roosendaal)
05-09-2018
8

Vriendelijk, goede service, duidelijke uitleg, gemoederlijk

Verkoop
Dick zandee (Bergen op zoom)
05-09-2018
10

Zie vorige pagina.

Service
J.c.chapel (Bergen op Zoom.)
05-09-2018
10

Om de zeer correcte manier van ons te helpen.

Service
H.D.Griffioen (Hoogerheide)
05-09-2018
10

Altijd goede en vriendelijke service en kwaliteit.

Service
Ed Cloeckaert (Putte (NBr))
29-08-2018
10

Vriendelijke receptie, duidelijke afspraken omtrent de herstellingskosten. Herstelling zoals afgesproken. Ontspannen sfeer

Service
Dhr. Heringa (Bergen op Zoom)
29-08-2018
10

Zeer goede service en klantvriendelijk. De medewerkers denken met de klant mee naar van een goede oplossing. Ook in geval van niet gepland onderhoud, zoals het repareren van een lekke band.

Service
Henk Verteeg (Oud-Vossemeer)
23-08-2018
8

Toyota is een betrouwbare auto het onderhoud is in vertrouwde handen. Service perfect

Service
L. Jacobs ('s-Gravenpolder)
22-08-2018
10

Ik ben al jaren zeer tevreden over deze vestiging en heb al vele bekenden het advies gegeven Toyota te gaan rijden en daar klant te worden.

Service
Der. Janssen (Roosendaal )
22-08-2018
8

Uitstekende service, vakbekwaam en vriendelijk personeel.

Service
Hans Gommeren (Steenbergen)
22-08-2018
10

Zeer deskundig en klantvriendelijk personeel.

Service
Bas Goossens (Ossendrecht)
20-08-2018
10

Omdat het een supergoede dealer is. Super tevreden met mijn toyota en het werk wat louwman bergen op zoom levert!

Service
Dhr.H.H.Claes (Bergen op Zoom)
15-08-2018
5

Laatste onderhoudsbeurt is zeer onproffesioneel verlopen.Auto ging volledig korrekt garage in,en kwam er met een niet werkende boordcomputer (radio ,navgatie enz.)weer uit.Mededeling:Wordt na weekend herstelt.Nu bijna 14 dagen later is problematiek nog steeds niet verholpen doch is slechts een afspraak gemaakt voor (mogelijk) herstel.

Service
L.M. Maas
15-08-2018
8

tevreden met hoe ik behandelt en te woord ben gestaan, zowel het laatste als voorgaande bezoeken.

Service
W j maas (Halsteren)
13-08-2018
8

Omdat ik tevreden ben

Service
Margreet van Roon (Bergen op zoom)
02-08-2018
10

Vriendelijke behulpzame mensen, en je weet van te voren de kosten, komt er wat bij, bv ruitenwissers dan bellen ze je of dat goed is en wat daar de kosten van zijn.

Service
Jan Quist
01-08-2018
8

goede service en duidelijk advies.

Verkoop
Adri van der Hoeven (Dinteloord)
25-07-2018
9

Tijd om.

Service
Joke Soffers
25-07-2018
10

Ben tevreden.

Service
Frans Brodie (Bergen op Zoom .)
25-07-2018
8

Voor mij is Van Dorst Bergen op Zoom een hele goede voorbeeld garage , voor andere Van Dorst garages !!

Service
A.J. van Dijke (Ossendrecht)
18-07-2018
9

Goede garage behulpzaam alles netjes uitgelegd.

Service
karel severins (ossendrecht)
18-07-2018
9

prima service

Verkoop
René Verboven (Bergen op Zoom)
17-07-2018
9

Vriendelijke behandeling door alle afdelingen.

Service
LvD (Tholen)
11-07-2018
8

Altijd overleg wat er extra moet gebeuren

Verkoop
MPJ
11-07-2018
10

Louwman Bergen op Zoom is een prima autobedrijf met fijne medewerkers.

Service
Pieter Hoepel Kinnegin (Nieuw-Vossemeer)
11-07-2018
9

Al 40 jaren lang een prettige garage

Service
S van Elzakkers (Bergen op Zoom )
11-07-2018
10

We komen er al heel lang, en altijd vriendelijk en gemoedelijk om daar te komen ze staan gelijk voor je klaar ook al zit je met vragen, zeer goed personeel en je wordt keurig geholpen .

Service
David Schouten (Tholen)
11-07-2018
10

Je wordt zeer goed geholpen, er is kennis van zaken, men weet waar men over praat. De monteurs zijn heel vakkundig. Je auto is daar gewoon in goede handen.

Service
Mevr. C. Schrauwen
09-07-2018
9

Ik word altijd tot volle tevredenheid geholpen, dus heb niets te klagen !

Service
Louis de vos (Bergen op Zoom )
09-07-2018
8

Tevreden

Service
Ton.van.Vianen. (Wernhout)
09-07-2018
9

prima vakmensen en aardige personen korrekte behandeling

Service
H Lambregts (Steenbergen n b)
28-06-2018
10

omdat dit een zeer goede en betrouwbare garage en klantvriendelijk is.

Service
Hugo Rombout (Steenbergen)
27-06-2018
10

Meestal ( bijna altijd) goed geholpen. De laatste keer heeft men een sterretje hersteld. Men heeft me verteld op voorhand dat dit gratis was. Doch ik ben er achter gekomen dat men mijn verzekeringspolis moest hebben. Ik hoop nu maar niet dat ik schadevrije jaren moet inleveren ! Het sterretje had ik beter hersteld verwacht. Dat je er niets meer van zou zien. Dit was echter niet het geval. Voor de rest ben ik altijd erg tevreden geweest en zal dit voorval niet leiden tot andere gedachten.

Service
H. De Crom (Bergen op Zoom )
27-06-2018
9

Fijne medewerkers

Service
Johan van de Pol (Steenbergen)
20-06-2018
9

Vriendelijk en vakkundig personeel

Verkoop
Dhr. A. Ruijten (Kloetinge)
20-06-2018
9

Ik kom al 30 jaar met grote tevredenheid bij de Toyota-Garage in Bergen op Zoom en steeds is de klantbenadering vriendelijk en persoonlijk. Het merendeel van het personeel ken ik dan ook persoonlijk. Als er iets bijzonders bij een beurt aan het licht kwam (wat overigens in 30 jaar tijds zelden is voorgekomen) werd er altijd telefonisch contact met mij opgenomen. Ook een (gratis) gebruik van een leenauto was nooit een probleem.

Service
Herman B (Bergen op Zoom)
20-06-2018
10

Na meer dan twintig jaar klant te zijn ben ik nog altijd zeer tevreden over de deskundigheid, service en klantvriendelijkheid van de medewerkers. Verder ben ik erg tevreden over de betrouwbaarheid van het merk Toyota.

Service
Frank Deelen (Halsteren)
20-06-2018
9

Afspraken correct nagekomen

Service
K.Coppoolse (Hoogerheide)
18-06-2018
10

Altijd tevreden geweest.

Service
Dhr. Jef Bolders (Bergen op Zoom)
13-06-2018
10

Vriendelijk personeel, werkzaamheden worden altijd correct uitgevoerd, nette werkplaats en showroom, Toyota is een goede auto en daarom ben ik al 30 jaar klant

Service
Holger vd burg (Schiedam)
13-06-2018
8

Tevreden

Verkoop
Mevr. H. van der Horst
13-06-2018
10

Hele goede service, super klantvriendelijk, duidelijke communicatie, altijd bereid tot contact

Service
O T v d Loos (Bathmen)
13-06-2018
10

Uitstekend geholpen en lof voor deze Toyota dealer

Service
R van Broekhoven
13-06-2018
7

Altijd zijn ze daar zeer vriendelijk

Service
pit bastiaanse (wouw)
11-06-2018
9

eerlijk correct en goed

Service
Rene Mol (Hoeven)
06-06-2018
9

Van Dorst Bergen op Zoom is een dealer waar ik altijd met plezier kom. Ik word vlot te woord gestaan en afspraak is afspraak. De communicatie verloopt al jaren naar volle tevredenheid, kortom een garage waar je op kunt vertrouwen.

Service
Ruud van Kempen (Tholen)
06-06-2018
8

Heb vertrouwen in Toyota en garage wierikx is mij goed bevallen en nu onder garage van Dorst heb ik er nog vertrouwen in. Ga zo door zou ik zeggen.

Service
Ron weijts (Breda)
06-06-2018
8

Goede afspraken, vriendelijk behulpzaam , en goed uitgevoerd onderhoud zoals afgesproken! Top

Service
Leenders
06-06-2018
8

Altijd een vriendelijk woord en altijd behulpzaam.

Service
Kees Ista (Bergen Op Zoom)
06-06-2018
10

wat ik al geschreven heb een prima garage vriendelijk ,prima werk ik geef daarom een dikke 10

Service
e adriaansen (woensdrecht)
06-06-2018
9

Eerlijke kostenraming en die klopt dan ook. Vriendelijk personeel

Service
Toine (Lepelstraat)
06-06-2018
9

Prima dealer, altijd netjes en correct.

Service
J.TROOST (RILLAND)
05-06-2018
10

Ontvangst is hartelijk.Ze zorgen voor een bakje koffie.Prima ontvangst aan de balie.

Service
J.Kuipers (Bergen op zoom)
01-06-2018
9

Omdat ik deze volkomen vertrouw, wat betreft de noodzaak van eventuele reparaties, kosten, behandeling enzovoort. Dit is tenminste mijn jaren lange ervaring.

Service
G.Voorhans
01-06-2018
9

Heb ik voldoende gedaan

Service
ad tempelaars (sint annaland)
01-06-2018
9

netjes en correct geholpen ,zowel met aankoop als bij de aflevering van de auto.ook in werkplaats netjes behandeld

Service
psnepvangers (hoogerheide)
01-06-2018
8

goed

Service
Dhr R.Bekker
24-05-2018
10

Door zeer vriendelijk personeel wordt op correcte en klantvriendelijke wijze uitstekende betrouwbare service verleend . Het voelt vertrouwd en veilig aan om de auto hun zorg toe te vertrouwen. Kan ik iedereen zeer aanbevelen .

Verkoop
Marianne Kox (Tholen)
18-05-2018
10

Betrouwbaar, gastvrij, professioneel

Service
Flip Thissen (Bergen op Zoom)
14-05-2018
10

klantvriendelijk, goede service en correcte behandeling(client staat op 1e plaats)

Service
MLW van Meer (Steenbergen)
04-05-2018
10

Geweldige service!!

Service
rien broos (bergen op zoom)
04-05-2018
4

Service kosten hoog.indien ik geen onderhoud liet plegen, verliep mijn hulpdienst onderweg, dit is zeer onvriendelijk

Service
Hans van der Hooft (Bergen op Zoom)
02-05-2018
9

prettige omgang vriendelijk schoon netjes ik vind het een fijne garage wat ik nog niet heb meegemaakt is iets negatief ik vindt iedereen toppers

Service
Mevr. Riekie Claesen-Bergs (Bergen op Zoom)
01-05-2018
9

Het personeel staat altijd voor je klaar, niets is teveel. Vakmanschap, vriendelijkheid en aandacht voor de klant is er altijd aanwezig.

Verkoop
Mevr. Blommerde
26-04-2018
10

Toen mijn vorige auto plotseling kapot was gegaan en de reparatiekosten erg hoog waren, moet is beslissen of ik hem nog wilde laten maken of niet. Ik besloot voor een nieuwe auto te gaan. Daar ik niet zonder kan, is mij voor de periode dat ik op mijn nieuwe auto moest wachten een leenauto toegewezen die ik gedurende die periode kon gebruiken. Kortom, top service!

Service
Piet Verwijs
25-04-2018
10

Persoonlijke benadering, personeel zit er al jaren en kent je. Zowel de aankoop van een auto (inmiddels 2) en de bezoeken aan de garage verlopen conform afspraak.

Service
schrijen 01@hetnet.nl (ossendrechr )
25-04-2018
8

omdat wij tevreden zijn .

Service
wim geers (b.o.z.)
25-04-2018
9

goed

Service
Peter (Lepelstraat)
25-04-2018
10

Afspraak is afspraak, goede uitleg over kosten vooraf. Verder als er iets is zijn ze in ieder geval bereid het gesprek aan te gaan en te zoeken naar een oplossing.

Service
K.Coppoolse (Hoogerheide)
25-04-2018
10

Al meer dan twintig jaar een uitstekende service en uitstekende kwaliteit van onderhoud en zeer goede communicatie over extra onderhoudkosten indien nodig.

Service
Joh. Bolwidt (Breda)
18-04-2018
9

Van Dorst Bergen op Zoom is een gastvrij bedrijf met vriendelijke en correcte medewerkers waar je Toyota in goede handen is. Van ontvangst tot weggaan is het een genoegen er te vertoeven.

Service
Dhr A.C.Gieles
18-04-2018
9

Zeer tevreden met service.

Service
Mels
18-04-2018
10

Bij van Dorst Bergen op Zoom ben en voel jeje zeer prettig.

Verkoop
Jaap Hage (Bergen op Zoom)
17-04-2018
10

Goede service en vriendelijke bediening

Service
charles Brooijmans (Bergen op Zoom)
12-04-2018
8

ben altijd goed behandeld

Service
W Suijkerbuijk (Halsteren)
12-04-2018
10

kom er al 40 jaar Nooit iets aan te merken wat negatief is

Service
Dhr. J.
12-04-2018
9

Een klantvriendelijke, moderne, open zaak

Service
W. Klaassen
05-04-2018
10

Vriendelijk personeel.Afspraken worden nagekomen.Vooraf prijsopgave. Gebeld worden als er onvoorziene werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Service
Harry Linders (Apeldoorn)
05-04-2018
8

goede service..

Service
C Cornel (Bergen op Zoom)
04-04-2018
10

topkwaliteit, service

Verkoop
Ann (Bergen op Zoom)
04-04-2018
10

Vriendelijk mensen, altijd goede service. Nooit problemen. Denken mee en goede koffie!!

Service
geen naam ivm privatie
28-03-2018
8

omdat alles naar wens is gegaan

Service
N. Koppejan
28-03-2018
9

Personeel is deskundig, vriendelijk, gastvrij.

Service
S. Hoevers (Bergen op Zoom)
28-03-2018
9

Vriendelijk, goede communicatie over prijs en werkzaamheden, werkzaamheden altijd prima uitgevoerd.

Service
A. Horward (Halsteren)
28-03-2018
8

Ben al 9 jaar klant en zeer tevreden

Service
Fatima eddai (Bergen op zoom)
28-03-2018
10

Zeer klantvriendelijk

Service
H. v.d. Wal (Bergen op Zoom)
28-03-2018
9

Goede uitstraling van de showroom vriendelijke mensen schone werkplaats.

Service
N. Cleeren (Hoogerheide )
28-03-2018
10

Zijn er erg vriendelijk en geven goede adviezen + een topservice!!

Verkoop
R. van der Linden (Bergen op Zoom)
28-03-2018
9

Een zeer sportieve, gastvrije en ter zakenkundige ontvangst en verkoopadviseur. Alle tijd werd genomen en al mijn vragen correct en uitvoerig beantwoord.

Service
Rene Verboven (Bergen op Zoom)
21-03-2018
9

Ben zeer tevreden over de service.

Service
C.J. Theunisse (Bergen op Zoom .)
21-03-2018
8

Ben reeds jarenlang klant bij deze dealer , ontvang altijd tijdig bericht voor 'n uit te voerengebruikelijke beurt of onderhoud .Tijdens het wachten is er altijd koffie of iets anders , wat vaak door de verkoper onder de aandacht wordt gebracht.Tenslotte ter uwer informatie , ook mijn zoon is 'n trouwe klant.

Service
Martien Schetters (Halsteren)
21-03-2018
9

Wij zijn al heel lang klant bij hen en al die tijd is er geen enkele probleem of klacht of wat dan ook geweest voor wat betreft de service het contact het onderhoud en eventuele reparaties.

Service
Dhr. F. van Geel.
14-03-2018
10

Zeer goede service.

Verkoop
Fred Bartelen (Hoogerheide)
14-03-2018
10

Gingen voor een lease auto naar de Toyota dealer. Werden prima geholpen en te woord gestaan. Proefrit gemaakt en eigenlijk waren we al verkocht. Tevens goede inruil gekregen voor de volvo. Dit hielp uiteraard ook met de beslissing om te gaan leasen. Ander belangrijk punt is de mogelijkheid om de lease periode zelf in de hand te hebben.

Service
Wouts (bergen op zoom)
07-03-2018
10

staan meteen voor je klaar zeer vriendelijk denken met je mee

Service
Lianne (Woensdrecht)
07-03-2018
8

Ik ben tevreden maar het kan altijd beter.

Service
angeli van de watering (halsteren)
02-03-2018
10

zeer vriendelijk en altijd goed geholpen

Service
Ad (Bergen op Zoom)
28-02-2018
10

Prima aankoop en uitstekende service

Service
Tonny Suikerbuik (Steenbergen)
28-02-2018
10

Ik ben al jaren klant bij deze dealer en nog steeds dik tevreden .

Service
elly van den maagdenberg (roosendaal)
28-02-2018
10

al meer dan 40 jaar klant.altijd goed en correct geholpen.altijd de voordeligste en beste oplossing voor onseerst bij Wiericxk en nu danzij het goede personeel bij van Dorst

Service
Kees Sonke (Bergen op Zoom)
23-02-2018
10

Overzichtelijk, netjes en personeel is goed klantgericht.

Service
R.Mast (Bergen op Zoom)
08-02-2018
10

Vriendelijk betrouwbaar en kundige vakmensen monteurs baliemedewerker verkopers top locatie in Bergen op zoom

Service
Lindhout (Sint-Maartensdijk )
07-02-2018
9

Goede service en zeer kundig personeel

Service
dhr G.C.J. Delhez (Bergen op Zoom)
05-02-2018
8

omdat men zich niet aan de aspraak hield

Service
Dhr. M. de Jong (Bergen op Zoom)
01-02-2018
10

"10" lijkt me duidelijk .....

Service
A.van Hooijdonk (Roosendaal )
31-01-2018
10

Alles gaat volgens afspraak, vlotte en vriendelijke mensen.

Service
Leonie van Tilburg (Bergen op Zoom)
26-01-2018
10

Bij van Dorst Bergen op Zoom voel je je altijd welkom met welke vraag dan ook. Ik ervaar snelle actie en duidelijke communicatie.

Service
J. de Keijzer (Oud-Vossemeer)
26-01-2018
9

Behandeling was op z'n Brabants relaxt, prettig en adequaat!

Service
Toine Hagen (Bergen op Zoom)
25-01-2018
8

Je wordt er vriendelijk ontvangen, de mensen van de receptie hebben een goed luisterend oor.De werkzaamheden worden nauwkeurig uitgevoerd.

Service
F. Schöszwender (Steenbergen )
24-01-2018
10

Ik ben al jaren klant bij dit bedrijf en zal dat blijven. Geweldige service. .. Goed personeel

Service
Mevr.HHW den Houting-Dijk (Steenbergen)
24-01-2018
10

Ik ben goed geholpen,van tevoren goed ingelicht en de auto rijdt prima.

Service
Jac Belde (Hoogerheide)
24-01-2018
10

klantvriendelijke service

Service
Dhr. C.Dorsman. (Hoogerheide)
24-01-2018
10

Wij rijden nu sinds 1,5 jaar een gebruikte Toyota, en zoals het nu gaat bij Van Dorst, met steeds een corecte afhandeling, zullen wij dit, hopen wij nog lang blijven doen.

Service
P.J. Mathijssen (Sprundel)
24-01-2018
8

Kom er al 15 jaar tot volle tevredenheid dat zegt genoeg.

Service
J.Theunisse. (Bergen op Zoom. )
16-01-2018
9

Verkopers zijn vriendelijk,receptie is vriendelijk en duidelijk,service is er gewoon goed.Kortom een fijne zaak om er te komen,niets op aan te merken!!

Service
Anoniem
11-01-2018
9

het was alles prima

Service
Fam. Kruf (Wouw)
11-01-2018
8

Gewoon een betrouwbare dealer.

Service
René Penning
10-01-2018
9

Vriendelijk personeel en goede service.

Service
Max Baar (Steenbergen (Welberg))
10-01-2018
10

dit is een bedrijf waar ik simpel in kan zijn ... duim omhoog en een dikke 10

Service
L. Jacobs ('s-Gravenpolder)
03-01-2018
10

Ik ben al sinds 1978 klant bij deze dealer. In deze periode ben ik het hele land doorgereisd en heb ik meerdere keren van huis gewisseld, maar ben nog steeds bij dezelfde dealer. Moet ik meer zeggen?

Service
Anoniem
03-01-2018
9

goed en vriendelijk behandeld

Service
Jos (Halsteren)
28-12-2017
10

Prima dealerbedrijf met vriendelijk, ter zake kundig en representatief personeel. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel en men beantwoord graag de vragen die je als klant hebt. Ga zo door!

Service
Kees Deurloo (Tholen)
28-12-2017
10

Nogmaals fijne garage en mensen

Service
c f siemons (bergen op zoom)
28-12-2017
8

goede service, prima kwaliteit, prettige manier van communiceren.

Service
Anoniem
28-12-2017
9

Prima service en zeer klantvriendelijk.Vooraf prijsopgave over de kosten, leenfiets mee (kostenloos) en komen afspraken na.Vervangen van lampen was onderdeel van de service en daarvoor zijn geen kosten in rekening gebracht.

Service
C.Zuidweg (Tholen)
27-12-2017
9

Vakmanschap, zowel in de garage als aan de balie. Service! Vriendelijkheid.

Service
Guido Jansen (Ossendrecht)
27-12-2017
8

Goede service

Service
Joukjen priem (Oud vossemeer)
27-12-2017
10

Ik word altijd heel netjes geholpen door zeer service gerichte mensen die hun vak verstaan en die zich inzetten om de klant met een goed gevoel en een uitstekende gerepareerde auto naar huis te laten gaan

Service
Anoniem
27-12-2017
9

Een betrouwbaar adres, klantgericht en flexibel.

Service
Leo Meijer (Ossendrecht)
27-12-2017
9

Klantvriendelijk bedrijf. Service en vakbekwaamheid staan in een hoog vaandel. Problemen wordeni in goed en gemeenoverleg opgelost.

Service
M. van Schendel (Bergen op Zoom)
22-12-2017
10

Klantgericht en vriendelijk. De Auris heeft ons nog nooit in de steek gelaten.

Service
Ina van KASTEL ( echtgenoot : Hugo Rombout) (Steenbergen NB)
21-12-2017
10

Dit zijn vakbekwame mensen. Zij scoren bij ons erg hoog. Vriendelijk en gastvrij.

Service
Schuringa (Halsteren)
20-12-2017
10

Een bedrijf waar de klant gekend en herkent wordt, het balie personeel is zeer correct vriendelijk en bereid om vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.De werkplaats is zeer deskundig in hun werk en lijkt uitstekend geleid te worden.

Service
S.Hoevers (Bergen op Zoom)
20-12-2017
9

Gemakkelijk maken van afspraak via internet. Alle werkzaamheden prima uitgevoerd en men neemt contact op als er meerwerk is incl prijs. Prijs klopt met de afgesproken prijs. Al met al weer prima geholpen en de zekerheid van Toyota op kwaliteit. Het zou een 10zijn wanneer de auto net als bij de Kia netjes gewassen werd teruggegeven. Maar daarvoor krijg je hier kwaliteit i.p.v. dat stukje extra service.

Service
Henk 't Hart (Tholen)
20-12-2017
9

Fijne garage met een goeie service en vriendelijk personeel.

Service
Dhr. H de Brie (Ossendrecht)
20-12-2017
9

Ben heel tevreden over deze garage.

Service
Lou Hermens (Roosendaal)
18-12-2017
9

Goede en betrouwbare garage.

Service
Anoniem
13-12-2017
9

Het personeel is heel vriendelijk en er staat een vertrouwd gezicht achter de balie. Ze bellen netjes op tijd en overleggen als er iets moet gebeuren aan de auto.

Service
S. Heringa (Bergen op zoom)
13-12-2017
9

Het team is uiterst bekwaam en denk naar alle tevredenheid mee in oplossingen. Daarbij een erg goede service maakt het een er prettig bedrijf om het onderhoud en upgrades te laten uitvoeren.

Service
Anoniem
13-12-2017
10

altijd een vriendelijk ontvangst en goede service

Service
Mevr.Van Toledo (Bergen op Zoom)
13-12-2017
10

Goede service

Service
Anoniem
13-12-2017
9

vakkundig en vriendelijk personeel / van te voren worden de kosten van de uitvoering medegedeeld/ daarom is hij voor mij betrouwbaar

Service
H.Versteeg (Oud-Vossemeer)
13-12-2017
8

Ik kom al 7 jaar in Bergen op Zoom en al die jaren keurig netjes en vriendelijk te woord gestaan.

Service
J.Hendrickx (BoZ)
07-12-2017
8

tevredenheid

Service
Leenders (Bergen op Zoom)
06-12-2017
9

Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk.

Service
Anoniem
06-12-2017
9

Vriendelijke en zonodig een duidelijke uitleg.

Service
Maria Wolkenfelt Esteban (Bergen op Zoom)
06-12-2017
10

Be zeer tevreden over service van van dorst Bergen op Zoom.

Service
Piet Schillemans (Ossendrecht N.Br.)
29-11-2017
8

Vind ik voldoende op dit moment,kan altijd beter,maar ook veel beroerder heb ik in de loop der jaren ondervonden.Ik wens U veel succes.

Service
F.P. JASPERS (PUTTE)
29-11-2017
9

Al 40 jaar klant en steeds tot volle tevredenheid.

Service
G.Voorhans (Bergen op zoom)
23-11-2017
10

Zolang ik in deze garage kom word ik vriendelijk en vakkundig geholpen.Al 15 jaar.

Service
R v. Kempen (Tholen)
22-11-2017
8

Had ook een 10 kunnen zijn maar geef die niet

Service
Petra Kil
09-11-2017
10

Van Dorst Bergen op Zoom heeft zeer kundige en gastvrije medewerkers in dienst, onderhoud wordt correct uitgevoerd en als er iets anders moet gebeuren nemen ze direct contact met je op. Als je ervoor kiest om te blijven wachten is er een heerlijk kopje koffie en een prettige leestafel met kranten en allerhande tijdschriften. Een gezellig praatje of heerlijk ontspannen lezen, net waar je voor kiest terwijl je auto de beste zorg en aandacht krijgt zodat je weer veilig op pad kunt.

Service
Anoniem
08-11-2017
9

Zeer deskundig, gastvrij, vriendelijk, bij grotere reparatie wordt altijd contact opgenomen.

Service
Anoniem
08-11-2017
10

Prima service, correct, behulpzaam

Service
Anoniem
01-11-2017
8

De service is gewoon goed

Service
Anoniem
25-10-2017
10

Vriendelijke bediening goed op de hoogte gehouden van de werk zaamheden

Service
Anoniem
25-10-2017
10

zeer tevreden over de ontvangst, wachtruimte, de voorlichting en de uitvoering. ( de rekening valt altijd tegen maar dat geldt voor elke onderhoudsbeurt aan een auto helaas daar kunnen zij niets aan doen, immers hun moeten ook kunnen blijven bestaaan.)

Service
Anoniem
25-10-2017
9

ik kom er al jaren en wordt altijd correct geholpen.

Verkoop
Anoniem
25-10-2017
9

Klantvriendelijk, servicegericht, product kennis en snelle En duidelijke afwikkeling

Service
Ton Cloots (Ossendrecht)
25-10-2017
10

Je word vriendelijk en beleeft te woord gestaan, en prima en vakkundig geholpen. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.

Service
Anoniem
23-10-2017
10

een tevreden klant

Service
Anoniem
18-10-2017
8

Ondanks dat mijn dealer in voorschoten zit en ik op bezoek bij mijn zoin was en ik wat moest laten repareren aan mijn auto werd ik snel en goed geholpen

Service
Dhr. (en mevrouw) van Meggelen (Bergen op Zoom)
18-10-2017
10

Al jarenlang heb ik niets dan goede ervaringen met mijn Toyota dealer, goede service en adviezen, verstrekt door deskundig en prettig personeel.

Service
Anoniem
18-10-2017
10

Goede service vriendelijke benadering. Altijd een bak koffie.

Service
Anoniem
13-10-2017
8

Al jaren een betrouwbare dealer voor mij

Service
David Schouten (Tholen)
12-10-2017
10

Van Dorst Bergen op Zoom is een prima garage, vakkundig personeel. En je wordt aan de werkplaatsbalie zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Niets dan lof.

Service
verbeek al (hoogerheide)
11-10-2017
9

ze zijn goed.

Service
mevr whg van gerven stal (tholen)
11-10-2017
10

altijd eerlijk behandeld

Service
René Mol (Hoeven)
11-10-2017
9

De contacten met Van Dorst te Bergen op Zoom zijn altijd prettig, afspraak is afspraak, vooraf duidelijke prijsopgaaf en zo nodig wordt de klant bij bijzonderheden benaderd. Wat voor Toyota geldt - een auto waar je op kunt vertrouwen - geldt ook voor Van Dorst: een betrouwbare garage.

Service
M. Brouwer (Halsteren)
11-10-2017
10

Een Toyota laat je nooit in de steek als je de jaarlijkse beurten laat uitvoeren.

Service
Mevr.Hagenaars (Bergen op Zoom)
29-09-2017
10

Alles prima

Service
L. Jacobs ('s-Gravenpolder)
18-09-2017
9

Een hecht team dat streeft naar tevreden klanten binnen een wij-omgeving en daar goed in slaagt.

Service
Anoniem
13-09-2017
9

Vriendelijk behulpzaamMaar ze hadden de auto wel van binnen en buiten kunnen schoonmaken

Service
Anoniem
06-09-2017
10

Top

Service
Anoniem
06-09-2017
8

Gemiddeld, goed personee,l Vooraf niet weten wat er voor onderhoud je te wachten staat, 2x per jaar onderhoud voor mindere kosten in 1x

Service
Anoniem
06-09-2017
9

Betrouwbaar, klantgericht vakkundig

Service
Anoniem
06-09-2017
10

Heb ik al eerder gezegd op de vragen die U gesteld heeft Alleen de Koffie kan beter

Service
Dhr. H.D.Griffioen (Hoogerheide)
04-09-2017
10

Ik kom al sinds ca. 30 jaar bij de Toyota garage in Bergen op Zoom. Altijd vriendelijk, hulpvaardig en vakkundig te woord gestaan en naar tevredenheid geholpen. Zo houden !!!!

Service
Anoniem
31-08-2017
10

De mensen zijn heel klantvriendelijk en de service is heel goed.

Service
Dhr en mevr.Janssen (Roosendaal)
30-08-2017
8

Uitstekende service.Klantvriendelijk personeel.Wij zijn al jaren een zeer tevreden klant en hopen dat nog lang te kunnen blijven.

Service
chiel geluk (tholen)
30-08-2017
9

vriendelijk en goed geholpen

Service
Dhr. van Elzakkers (Bergen op ZOom)
30-08-2017
10

Algemene indruk netjes bij binnenkomst. Vriendelijkheid en niet te overdreven. Prima uitleg bij vragen

Service
Anoniem
30-08-2017
10

prima garage met uitstekende service en vriendelijk personeel

Service
piet de wit (ossendrecht)
29-08-2017
10

Omdat alles klantvriendelijk is verlopen

Service
Anoniem
23-08-2017
10

vriendelijk personeel aandacht aan je wensen vakkundig personeel eerlijke prijs

Service
A.G. den Besten (Ossendrecht)
23-08-2017
9

Prettige ontvangst, aangename wachtruimte, goede service en duidelijkheid in alles.

Service
L.M. Slabbekoorn (Bergen op zoom)
23-08-2017
9

volledig tevreden over de service.

Verkoop
Anoniem
16-08-2017
10

Zeer tevreden op de manier waarop de verkoop heeft plaats gevonden

Verkoop
Anoniem
15-08-2017
8

tevreden en zo blijf je scherp

Service
Dhr. C.J.Theunisse (Bergen op Zoom .)
09-08-2017
9

Klantvriendelijke ontvangst , duidelijke uitleg met opgave van kosten en altijd toegang tot de drankautomaat , het gebeurt soms dathetzij de receptionist(e) of de toevallig aanwezige verkoopstaf vraagt "wilt u wat drinken ?"

Service
Anoniem
09-08-2017
8

goede service, maar aan de dure kant

Verkoop
Piet Kruize (Bergen op Zoom.)
08-08-2017
10

Prima service

Service
Dhr. C.Dorsman. (Hoogerheide)
07-08-2017
9

Nette correcte behandeling, helemaal niet overdreven maar gewoon zoals het hoort. Mensen met verstand van zaken.Rij nu sinds 1 jaar Toyota en naar volle tevredenheid.

Service
Anoniem
03-08-2017
9

Gedegen kennis

Service
Robby Sewmar (Steenbergen)
02-08-2017
10

Omdat ik zeer tevreden ben met het werkzaamheden en volle vertrouwen in hun heb.

Verkoop
L v Dijke (Tholen)
02-08-2017
9

Na dat we verschillende andere merken bekeken hebben komen we toch weer terug bij Toyota v Dorst omdat het voor ons een betrouwbare garage is,was voor ons de keus weer gemaakt en voelt het goed.

Verkoop
Anoniem
02-08-2017
10

Goede service. Niets is teveel. Mijn oude auto is kapot gegaan, voordat mijn nieuwe Aygo binnen was. Geen probleem kom maar een auto halen, waar je zolang mee kan rijden.

Service
M.J.M. Koops (Oudenbosch)
02-08-2017
10

Vriendelijk personeel. Prijsopgave klopt. Klaar op afgesproken tijd. Auto netjes teruggekregen.

Service
Dineke Koen (Goes)
02-08-2017
9

Keurig te woord gestaan

Service
Dhr Hoevers (Bergen op Zoom)
02-08-2017
8

Weer een nette beurt, extra werkzaamheden netjes vooraf geïnformeerd en gevraagd voor akoord. Kia levert je auto na een beurt gewassen af, niet nodig maar geeft wel een extra lux gevoel. Misschien een idee voor Toyota?

Service
Anoniem
02-08-2017
8

Onderhoud goed uitgevoerd. Goede service. Vriendelijk personeel.

Service
J leenders (Bergen op zoom)
02-08-2017
8

Snel goed. Bergse gezelligheid Thuis komen

Service
Nico Gerritsen van der Hoop (Bergen op Zoom)
31-07-2017
8

Omdat ik altijd vriendelijk te woord wordt gestaan en de werkzaamheden correct uitgevoerd worden

Service
Anoniem
31-07-2017
0

Ze moeten de fouten erkennen en aannemen als de werkzaamheden niet klopten en niet met een incasso dreigen volgens de van dorst bergen op zoom was de koppaking lek ben nu 20 000 km verder zonder te sleutelen

Service
Margreet van Roon
27-07-2017
10

vriendelijk en behulpzaam. Ik vind het ook mooi dat er niet alleen jonge mensen werken, maar dat ik ook de vertrouwde gezichten weer terug zie.

Service
Anton Go (woensdrecht)
26-07-2017
9

Een vriendelijke en perfecte service!

Verkoop
Anoniem
26-07-2017
10

Top service

Service
o.j.van poppelen (roosendaal)
26-07-2017
10

ik word altijd klantvriendelijk behandeld,niets is teveel bij hun,en alles op tijd en netjes.

Service
Frans Brodie (Bergen op zoom)
24-07-2017
8

Men wordt goed behandeld door personeel !

Verkoop
Nannie Beijaerts (Halsteren)
24-07-2017
9

Goede service, klantvriendelijkheid , luisteren en het meedenken aan oplossingen

Service
Anoniem
24-07-2017
10

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Bert (Sint-Maartensdijk )
24-07-2017
10

Goede service en word netjes geholpen

Service
Anoniem
24-07-2017
10

De afhandeling van mijn schade is naar volle tevredenheid verlopen, het personeel is vriendelijk, de prijs viel mee en alles ging zoals afgesproken. De wachtruimte is prettig,

Service
Rini Frik (Bergen op Zoom)
24-07-2017
10

in alle opzichten een vakgarage , met vakmensen die de service geven die ze zelf ook zouden verwachten .