Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

887 commentaren van in totaal 887 beoordelingen
Service
H. Blesgraaf (Bergen op Zoom)
02/11/2018
10

100% tevreden en zeer vriendelijk en klant gericht bezich.Dit schept vertrouwen.

Service
o.j van poppelen (roosendaal)
02/11/2018
9

Ze staan altijd voor je klaar, wat je ook vraagt je krijg altijd een passend antwoord.

Service
schrijen . (ossendrechr )
02/11/2018
8

Prettig en correct. Als klant is het voor ons goed.

Service
Mels Konings
29/10/2018
10

Een garage bedrijf dat goede en oprechte voorlichting geeft.Bedrijf is naar mijn mening eerlijk, geeft je een warm gevoel.

Service
Mevr. M. Klasen
29/10/2018
10

Ik ben al jaren uiterst tevreden met de service vandit bedrijf. Je wordt vriendelijk en duidelijk geholpen. Mocht ik ooit weer een andere auto nodig hebben, dan weet ik eigenlijk nu al dat ik weer bij hen ga, want ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het merk en het onderhoud wat deze garage biedt.

Verkoop
m.huijskens (roosendaal)
29/10/2018
10

Vriendelijke ontvangst, warme uitstraling showroom, verkoper heeft verstand van zaken, we werden goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken ivm leveren van de lease auto, door te late levering van de auto ivm een storing, kreeg ik een auto van de zaak mee...

Service
Nefs. A.M. (Halsteren.)
29/10/2018
8

Tevreden.

Service
Els van dongen de kievit (Heerle)
17/10/2018
9

Heel aardig en zeer klantvriedelijk.

Service
Mevr C.M kurvink
17/10/2018
9

Wat mij op viel de klantvriedelijkheid.

Service
Mevr. Pulley
17/10/2018
10

Altijd een fijne goede service. Professioneel en zeer klantvriendelijk. Echt een top dealer & werkplaats.

Service
Mevr.Hagenaars (Bergen op Zoom)
17/10/2018
10

Alles prima.

Verkoop
Dhr. L. Lint
11/10/2018
8

Altijd een goede service en vriendelijk personeel.

Service
Dhr lindhout (Sint-Maartensdijk )
11/10/2018
9

Goede service en mensen met verstand van zaken.

Service
F.W.Hoek WIL (Spijkenisse)
11/10/2018
9

Altijd goed vooral de service.

Verkoop
Maarten (Bergen op Zoom)
11/10/2018
9

Altijd goede service. Mochten er problemen zijn dan wordt dit snel verholpen.

Service
L. van Oorschot ( Bergen op Zoom)
08/10/2018
10

Een tevreden klant.

Verkoop
Rien van der Kraan
01/10/2018
10

Zeer klantvriendelijke, klantgerichte en ontspannen benadering.

Service
#mevr. Kroonen (Halsteren)
24/09/2018
9

Prettige vriendelijke toenadering!

Service
Els Schrijen (Ossendrecht)
19/09/2018
9

Ik ben hier heel tevreden over deze garage ze zijn kundig ,servicegericht en vriendelijk.

Service
Toon Hartog
19/09/2018
5

Afdeling verkoop heeft mij een zeer fijne wagen verkocht waar ik zeer tevreden over ben. Helaas is mijn eerste afspraak als nieuwe klant een zeer slechte ervaring geweest

Service
Mevr. E
13/09/2018
9

Ik ben zeer tevreden.

Service
Robby Sewmar (Steenbergen)
13/09/2018
10

Tot nu toe heb ik geen problemen met mijn auto gehad na een beurt. En rij zoveel zonder omkijken.

Verkoop
Hans Lugthart (Bergen op zoom)
12/09/2018
9

Vriendelijk en netjes geholpen

Service
Dhr. A.G. den Besten (Ossendrecht)
06/09/2018
9

Duidelijk, vakkundig en goede uitstraling.

Service
L.M. Slabbekoorn (Bergen op Zoom)
06/09/2018
9

Op alle fronten zeer tevreden !

Service
Ben Hertogh (Bergen op Zoom)
05/09/2018
9

Altijd correct en vriendelijk behandeld.Van de laatste keer (schade) duurde het lang voordat ik een afspraak kreeg.Motief....vakantiedrukte en waarschijnlijk weinig personeel. als

Service
Dave Leising (Bergen op Zoom)
05/09/2018
10

Prettige ontvangst, vriendelijk personeel,

Verkoop
Dick zandee (Bergen op zoom)
05/09/2018
10

Zie vorige pagina.

Service
H.D.Griffioen (Hoogerheide)
05/09/2018
10

Altijd goede en vriendelijke service en kwaliteit.

Service
J.c.chapel (Bergen op Zoom.)
05/09/2018
10

Om de zeer correcte manier van ons te helpen.

Service
Mw. B. Smits (Roosendaal)
05/09/2018
8

Vriendelijk, goede service, duidelijke uitleg, gemoederlijk

Service
Dhr. Heringa (Bergen op Zoom)
29/08/2018
10

Zeer goede service en klantvriendelijk. De medewerkers denken met de klant mee naar van een goede oplossing. Ook in geval van niet gepland onderhoud, zoals het repareren van een lekke band.

Service
Ed Cloeckaert (Putte (NBr))
29/08/2018
10

Vriendelijke receptie, duidelijke afspraken omtrent de herstellingskosten. Herstelling zoals afgesproken. Ontspannen sfeer

Service
Henk Verteeg (Oud-Vossemeer)
23/08/2018
8

Toyota is een betrouwbare auto het onderhoud is in vertrouwde handen. Service perfect

Service
Der. Janssen (Roosendaal )
22/08/2018
8

Uitstekende service, vakbekwaam en vriendelijk personeel.

Service
Hans Gommeren (Steenbergen)
22/08/2018
10

Zeer deskundig en klantvriendelijk personeel.

Service
L. Jacobs ('s-Gravenpolder)
22/08/2018
10

Ik ben al jaren zeer tevreden over deze vestiging en heb al vele bekenden het advies gegeven Toyota te gaan rijden en daar klant te worden.

Service
Bas Goossens (Ossendrecht)
20/08/2018
10

Omdat het een supergoede dealer is. Super tevreden met mijn toyota en het werk wat louwman bergen op zoom levert!

Service
Dhr.H.H.Claes (Bergen op Zoom)
15/08/2018
5

Laatste onderhoudsbeurt is zeer onproffesioneel verlopen.Auto ging volledig korrekt garage in,en kwam er met een niet werkende boordcomputer (radio ,navgatie enz.)weer uit.Mededeling:Wordt na weekend herstelt.Nu bijna 14 dagen later is problematiek nog steeds niet verholpen doch is slechts een afspraak gemaakt voor (mogelijk) herstel.

Service
L.M. Maas
15/08/2018
8

tevreden met hoe ik behandelt en te woord ben gestaan, zowel het laatste als voorgaande bezoeken.

Service
W j maas (Halsteren)
13/08/2018
8

Omdat ik tevreden ben

Service
Margreet van Roon (Bergen op zoom)
02/08/2018
10

Vriendelijke behulpzame mensen, en je weet van te voren de kosten, komt er wat bij, bv ruitenwissers dan bellen ze je of dat goed is en wat daar de kosten van zijn.

Service
Jan Quist
01/08/2018
8

goede service en duidelijk advies.

Verkoop
Adri van der Hoeven (Dinteloord)
25/07/2018
9

Tijd om.

Service
Frans Brodie (Bergen op Zoom .)
25/07/2018
8

Voor mij is Van Dorst Bergen op Zoom een hele goede voorbeeld garage , voor andere Van Dorst garages !!

Service
Joke Soffers
25/07/2018
10

Ben tevreden.

Service
A.J. van Dijke (Ossendrecht)
18/07/2018
9

Goede garage behulpzaam alles netjes uitgelegd.

Service
karel severins (ossendrecht)
18/07/2018
9

prima service

Verkoop
René Verboven (Bergen op Zoom)
17/07/2018
9

Vriendelijke behandeling door alle afdelingen.

Service
David Schouten (Tholen)
11/07/2018
10

Je wordt zeer goed geholpen, er is kennis van zaken, men weet waar men over praat. De monteurs zijn heel vakkundig. Je auto is daar gewoon in goede handen.

Service
LvD (Tholen)
11/07/2018
8

Altijd overleg wat er extra moet gebeuren

Verkoop
MPJ
11/07/2018
10

Louwman Bergen op Zoom is een prima autobedrijf met fijne medewerkers.

Service
Pieter Hoepel Kinnegin (Nieuw-Vossemeer)
11/07/2018
9

Al 40 jaren lang een prettige garage

Service
S van Elzakkers (Bergen op Zoom )
11/07/2018
10

We komen er al heel lang, en altijd vriendelijk en gemoedelijk om daar te komen ze staan gelijk voor je klaar ook al zit je met vragen, zeer goed personeel en je wordt keurig geholpen .

Service
Louis de vos (Bergen op Zoom )
09/07/2018
8

Tevreden

Service
Mevr. C. Schrauwen
09/07/2018
9

Ik word altijd tot volle tevredenheid geholpen, dus heb niets te klagen !

Service
Ton.van.Vianen. (Wernhout)
09/07/2018
9

prima vakmensen en aardige personen korrekte behandeling

Service
H Lambregts (Steenbergen n b)
28/06/2018
10

omdat dit een zeer goede en betrouwbare garage en klantvriendelijk is.

Service
H. De Crom (Bergen op Zoom )
27/06/2018
9

Fijne medewerkers

Service
Hugo Rombout (Steenbergen)
27/06/2018
10

Meestal ( bijna altijd) goed geholpen. De laatste keer heeft men een sterretje hersteld. Men heeft me verteld op voorhand dat dit gratis was. Doch ik ben er achter gekomen dat men mijn verzekeringspolis moest hebben. Ik hoop nu maar niet dat ik schadevrije jaren moet inleveren ! Het sterretje had ik beter hersteld verwacht. Dat je er niets meer van zou zien. Dit was echter niet het geval. Voor de rest ben ik altijd erg tevreden geweest en zal dit voorval niet leiden tot andere gedachten.

Verkoop
Dhr. A. Ruijten (Kloetinge)
20/06/2018
9

Ik kom al 30 jaar met grote tevredenheid bij de Toyota-Garage in Bergen op Zoom en steeds is de klantbenadering vriendelijk en persoonlijk. Het merendeel van het personeel ken ik dan ook persoonlijk. Als er iets bijzonders bij een beurt aan het licht kwam (wat overigens in 30 jaar tijds zelden is voorgekomen) werd er altijd telefonisch contact met mij opgenomen. Ook een (gratis) gebruik van een leenauto was nooit een probleem.

Service
Frank Deelen (Halsteren)
20/06/2018
9

Afspraken correct nagekomen

Service
Herman B (Bergen op Zoom)
20/06/2018
10

Na meer dan twintig jaar klant te zijn ben ik nog altijd zeer tevreden over de deskundigheid, service en klantvriendelijkheid van de medewerkers. Verder ben ik erg tevreden over de betrouwbaarheid van het merk Toyota.

Service
Johan van de Pol (Steenbergen)
20/06/2018
9

Vriendelijk en vakkundig personeel

Service
K.Coppoolse (Hoogerheide)
18/06/2018
10

Altijd tevreden geweest.

Service
Dhr. Jef Bolders (Bergen op Zoom)
13/06/2018
10

Vriendelijk personeel, werkzaamheden worden altijd correct uitgevoerd, nette werkplaats en showroom, Toyota is een goede auto en daarom ben ik al 30 jaar klant

Service
Holger vd burg (Schiedam)
13/06/2018
8

Tevreden

Verkoop
Mevr. H. van der Horst
13/06/2018
10

Hele goede service, super klantvriendelijk, duidelijke communicatie, altijd bereid tot contact

Service
O T v d Loos (Bathmen)
13/06/2018
10

Uitstekend geholpen en lof voor deze Toyota dealer

Service
R van Broekhoven
13/06/2018
7

Altijd zijn ze daar zeer vriendelijk

Service
pit bastiaanse (wouw)
11/06/2018
9

eerlijk correct en goed

Service
e adriaansen (woensdrecht)
06/06/2018
9

Eerlijke kostenraming en die klopt dan ook. Vriendelijk personeel

Service
Kees Ista (Bergen Op Zoom)
06/06/2018
10

wat ik al geschreven heb een prima garage vriendelijk ,prima werk ik geef daarom een dikke 10

Service
Leenders
06/06/2018
8

Altijd een vriendelijk woord en altijd behulpzaam.

Service
Rene Mol (Hoeven)
06/06/2018
9

Van Dorst Bergen op Zoom is een dealer waar ik altijd met plezier kom. Ik word vlot te woord gestaan en afspraak is afspraak. De communicatie verloopt al jaren naar volle tevredenheid, kortom een garage waar je op kunt vertrouwen.

Service
Ron weijts (Breda)
06/06/2018
8

Goede afspraken, vriendelijk behulpzaam , en goed uitgevoerd onderhoud zoals afgesproken! Top

Service
Ruud van Kempen (Tholen)
06/06/2018
8

Heb vertrouwen in Toyota en garage wierikx is mij goed bevallen en nu onder garage van Dorst heb ik er nog vertrouwen in. Ga zo door zou ik zeggen.

Service
Toine (Lepelstraat)
06/06/2018
9

Prima dealer, altijd netjes en correct.

Service
J.TROOST (RILLAND)
05/06/2018
10

Ontvangst is hartelijk.Ze zorgen voor een bakje koffie.Prima ontvangst aan de balie.

Service
ad tempelaars (sint annaland)
01/06/2018
9

netjes en correct geholpen ,zowel met aankoop als bij de aflevering van de auto.ook in werkplaats netjes behandeld

Service
G.Voorhans
01/06/2018
9

Heb ik voldoende gedaan

Service
J.Kuipers (Bergen op zoom)
01/06/2018
9

Omdat ik deze volkomen vertrouw, wat betreft de noodzaak van eventuele reparaties, kosten, behandeling enzovoort. Dit is tenminste mijn jaren lange ervaring.

Service
psnepvangers (hoogerheide)
01/06/2018
8

goed

Service
Dhr R.Bekker
24/05/2018
10

Door zeer vriendelijk personeel wordt op correcte en klantvriendelijke wijze uitstekende betrouwbare service verleend . Het voelt vertrouwd en veilig aan om de auto hun zorg toe te vertrouwen. Kan ik iedereen zeer aanbevelen .

Verkoop
Marianne Kox (Tholen)
18/05/2018
10

Betrouwbaar, gastvrij, professioneel

Service
Flip Thissen (Bergen op Zoom)
14/05/2018
10

klantvriendelijk, goede service en correcte behandeling(client staat op 1e plaats)

Service
MLW van Meer (Steenbergen)
04/05/2018
10

Geweldige service!!

Service
rien broos (bergen op zoom)
04/05/2018
4

Service kosten hoog.indien ik geen onderhoud liet plegen, verliep mijn hulpdienst onderweg, dit is zeer onvriendelijk

Service
Hans van der Hooft (Bergen op Zoom)
02/05/2018
9

prettige omgang vriendelijk schoon netjes ik vind het een fijne garage wat ik nog niet heb meegemaakt is iets negatief ik vindt iedereen toppers

Service
Mevr. Riekie Claesen-Bergs (Bergen op Zoom)
01/05/2018
9

Het personeel staat altijd voor je klaar, niets is teveel. Vakmanschap, vriendelijkheid en aandacht voor de klant is er altijd aanwezig.

Verkoop
Mevr. Blommerde
26/04/2018
10

Toen mijn vorige auto plotseling kapot was gegaan en de reparatiekosten erg hoog waren, moet is beslissen of ik hem nog wilde laten maken of niet. Ik besloot voor een nieuwe auto te gaan. Daar ik niet zonder kan, is mij voor de periode dat ik op mijn nieuwe auto moest wachten een leenauto toegewezen die ik gedurende die periode kon gebruiken. Kortom, top service!

Service
K.Coppoolse (Hoogerheide)
25/04/2018
10

Al meer dan twintig jaar een uitstekende service en uitstekende kwaliteit van onderhoud en zeer goede communicatie over extra onderhoudkosten indien nodig.

Service
Peter (Lepelstraat)
25/04/2018
10

Afspraak is afspraak, goede uitleg over kosten vooraf. Verder als er iets is zijn ze in ieder geval bereid het gesprek aan te gaan en te zoeken naar een oplossing.

Service
Piet Verwijs
25/04/2018
10

Persoonlijke benadering, personeel zit er al jaren en kent je. Zowel de aankoop van een auto (inmiddels 2) en de bezoeken aan de garage verlopen conform afspraak.

Service
schrijen 01@hetnet.nl (ossendrechr )
25/04/2018
8

omdat wij tevreden zijn .

Service
wim geers (b.o.z.)
25/04/2018
9

goed

Service
Dhr A.C.Gieles
18/04/2018
9

Zeer tevreden met service.

Service
Joh. Bolwidt (Breda)
18/04/2018
9

Van Dorst Bergen op Zoom is een gastvrij bedrijf met vriendelijke en correcte medewerkers waar je Toyota in goede handen is. Van ontvangst tot weggaan is het een genoegen er te vertoeven.

Service
Mels
18/04/2018
10

Bij van Dorst Bergen op Zoom ben en voel jeje zeer prettig.

Verkoop
Jaap Hage (Bergen op Zoom)
17/04/2018
10

Goede service en vriendelijke bediening

Service
charles Brooijmans (Bergen op Zoom)
12/04/2018
8

ben altijd goed behandeld

Service
Dhr. J.
12/04/2018
9

Een klantvriendelijke, moderne, open zaak

Service
W Suijkerbuijk (Halsteren)
12/04/2018
10

kom er al 40 jaar Nooit iets aan te merken wat negatief is

Service
Harry Linders (Apeldoorn)
05/04/2018
8

goede service..

Service
W. Klaassen
05/04/2018
10

Vriendelijk personeel.Afspraken worden nagekomen.Vooraf prijsopgave. Gebeld worden als er onvoorziene werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Verkoop
Ann (Bergen op Zoom)
04/04/2018
10

Vriendelijk mensen, altijd goede service. Nooit problemen. Denken mee en goede koffie!!

Service
C Cornel (Bergen op Zoom)
04/04/2018
10

topkwaliteit, service

Service
A. Horward (Halsteren)
28/03/2018
8

Ben al 9 jaar klant en zeer tevreden

Service
Fatima eddai (Bergen op zoom)
28/03/2018
10

Zeer klantvriendelijk

Service
geen naam ivm privatie
28/03/2018
8

omdat alles naar wens is gegaan

Service
H. v.d. Wal (Bergen op Zoom)
28/03/2018
9

Goede uitstraling van de showroom vriendelijke mensen schone werkplaats.

Service
N. Cleeren (Hoogerheide )
28/03/2018
10

Zijn er erg vriendelijk en geven goede adviezen + een topservice!!

Service
N. Koppejan
28/03/2018
9

Personeel is deskundig, vriendelijk, gastvrij.

Verkoop
R. van der Linden (Bergen op Zoom)
28/03/2018
9

Een zeer sportieve, gastvrije en ter zakenkundige ontvangst en verkoopadviseur. Alle tijd werd genomen en al mijn vragen correct en uitvoerig beantwoord.

Service
S. Hoevers (Bergen op Zoom)
28/03/2018
9

Vriendelijk, goede communicatie over prijs en werkzaamheden, werkzaamheden altijd prima uitgevoerd.

Service
C.J. Theunisse (Bergen op Zoom .)
21/03/2018
8

Ben reeds jarenlang klant bij deze dealer , ontvang altijd tijdig bericht voor 'n uit te voerengebruikelijke beurt of onderhoud .Tijdens het wachten is er altijd koffie of iets anders , wat vaak door de verkoper onder de aandacht wordt gebracht.Tenslotte ter uwer informatie , ook mijn zoon is 'n trouwe klant.

Service
Martien Schetters (Halsteren)
21/03/2018
9

Wij zijn al heel lang klant bij hen en al die tijd is er geen enkele probleem of klacht of wat dan ook geweest voor wat betreft de service het contact het onderhoud en eventuele reparaties.

Service
Rene Verboven (Bergen op Zoom)
21/03/2018
9

Ben zeer tevreden over de service.

Service
Dhr. F. van Geel.
14/03/2018
10

Zeer goede service.

Verkoop
Fred Bartelen (Hoogerheide)
14/03/2018
10

Gingen voor een lease auto naar de Toyota dealer. Werden prima geholpen en te woord gestaan. Proefrit gemaakt en eigenlijk waren we al verkocht. Tevens goede inruil gekregen voor de volvo. Dit hielp uiteraard ook met de beslissing om te gaan leasen. Ander belangrijk punt is de mogelijkheid om de lease periode zelf in de hand te hebben.

Service
Lianne (Woensdrecht)
07/03/2018
8

Ik ben tevreden maar het kan altijd beter.

Service
Wouts (bergen op zoom)
07/03/2018
10

staan meteen voor je klaar zeer vriendelijk denken met je mee

Service
angeli van de watering (halsteren)
02/03/2018
10

zeer vriendelijk en altijd goed geholpen

Service
Ad (Bergen op Zoom)
28/02/2018
10

Prima aankoop en uitstekende service

Service
elly van den maagdenberg (roosendaal)
28/02/2018
10

al meer dan 40 jaar klant.altijd goed en correct geholpen.altijd de voordeligste en beste oplossing voor onseerst bij Wiericxk en nu danzij het goede personeel bij van Dorst

Service
Tonny Suikerbuik (Steenbergen)
28/02/2018
10

Ik ben al jaren klant bij deze dealer en nog steeds dik tevreden .

Service
Kees Sonke (Bergen op Zoom)
23/02/2018
10

Overzichtelijk, netjes en personeel is goed klantgericht.

Service
R.Mast (Bergen op Zoom)
08/02/2018
10

Vriendelijk betrouwbaar en kundige vakmensen monteurs baliemedewerker verkopers top locatie in Bergen op zoom

Service
Lindhout (Sint-Maartensdijk )
07/02/2018
9

Goede service en zeer kundig personeel

Service
dhr G.C.J. Delhez (Bergen op Zoom)
05/02/2018
8

omdat men zich niet aan de aspraak hield

Service
Dhr. M. de Jong (Bergen op Zoom)
01/02/2018
10

"10" lijkt me duidelijk .....

Service
A.van Hooijdonk (Roosendaal )
31/01/2018
10

Alles gaat volgens afspraak, vlotte en vriendelijke mensen.

Service
J. de Keijzer (Oud-Vossemeer)
26/01/2018
9

Behandeling was op z'n Brabants relaxt, prettig en adequaat!

Service
Leonie van Tilburg (Bergen op Zoom)
26/01/2018
10

Bij van Dorst Bergen op Zoom voel je je altijd welkom met welke vraag dan ook. Ik ervaar snelle actie en duidelijke communicatie.

Service
Toine Hagen (Bergen op Zoom)
25/01/2018
8

Je wordt er vriendelijk ontvangen, de mensen van de receptie hebben een goed luisterend oor.De werkzaamheden worden nauwkeurig uitgevoerd.

Service
Dhr. C.Dorsman. (Hoogerheide)
24/01/2018
10

Wij rijden nu sinds 1,5 jaar een gebruikte Toyota, en zoals het nu gaat bij Van Dorst, met steeds een corecte afhandeling, zullen wij dit, hopen wij nog lang blijven doen.

Service
F. Schöszwender (Steenbergen )
24/01/2018
10

Ik ben al jaren klant bij dit bedrijf en zal dat blijven. Geweldige service. .. Goed personeel

Service
Jac Belde (Hoogerheide)
24/01/2018
10

klantvriendelijke service

Service
Mevr.HHW den Houting-Dijk (Steenbergen)
24/01/2018
10

Ik ben goed geholpen,van tevoren goed ingelicht en de auto rijdt prima.

Service
P.J. Mathijssen (Sprundel)
24/01/2018
8

Kom er al 15 jaar tot volle tevredenheid dat zegt genoeg.

Service
J.Theunisse. (Bergen op Zoom. )
16/01/2018
9

Verkopers zijn vriendelijk,receptie is vriendelijk en duidelijk,service is er gewoon goed.Kortom een fijne zaak om er te komen,niets op aan te merken!!

Service
Anoniem
11/01/2018
9

het was alles prima

Service
Fam. Kruf (Wouw)
11/01/2018
8

Gewoon een betrouwbare dealer.

Service
Max Baar (Steenbergen (Welberg))
10/01/2018
10

dit is een bedrijf waar ik simpel in kan zijn ... duim omhoog en een dikke 10

Service
René Penning
10/01/2018
9

Vriendelijk personeel en goede service.

Service
Anoniem
03/01/2018
9

goed en vriendelijk behandeld

Service
L. Jacobs ('s-Gravenpolder)
03/01/2018
10

Ik ben al sinds 1978 klant bij deze dealer. In deze periode ben ik het hele land doorgereisd en heb ik meerdere keren van huis gewisseld, maar ben nog steeds bij dezelfde dealer. Moet ik meer zeggen?

Service
Anoniem
28/12/2017
9

Prima service en zeer klantvriendelijk.Vooraf prijsopgave over de kosten, leenfiets mee (kostenloos) en komen afspraken na.Vervangen van lampen was onderdeel van de service en daarvoor zijn geen kosten in rekening gebracht.

Service
c f siemons (bergen op zoom)
28/12/2017
8

goede service, prima kwaliteit, prettige manier van communiceren.

Service
Jos (Halsteren)
28/12/2017
10

Prima dealerbedrijf met vriendelijk, ter zake kundig en representatief personeel. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel en men beantwoord graag de vragen die je als klant hebt. Ga zo door!

Service
Kees Deurloo (Tholen)
28/12/2017
10

Nogmaals fijne garage en mensen

Service
Anoniem
27/12/2017
9

Een betrouwbaar adres, klantgericht en flexibel.

Service
C.Zuidweg (Tholen)
27/12/2017
9

Vakmanschap, zowel in de garage als aan de balie. Service! Vriendelijkheid.

Service
Guido Jansen (Ossendrecht)
27/12/2017
8

Goede service

Service
Joukjen priem (Oud vossemeer)
27/12/2017
10

Ik word altijd heel netjes geholpen door zeer service gerichte mensen die hun vak verstaan en die zich inzetten om de klant met een goed gevoel en een uitstekende gerepareerde auto naar huis te laten gaan

Service
Leo Meijer (Ossendrecht)
27/12/2017
9

Klantvriendelijk bedrijf. Service en vakbekwaamheid staan in een hoog vaandel. Problemen wordeni in goed en gemeenoverleg opgelost.

Service
M. van Schendel (Bergen op Zoom)
22/12/2017
10

Klantgericht en vriendelijk. De Auris heeft ons nog nooit in de steek gelaten.

Service
Ina van KASTEL ( echtgenoot : Hugo Rombout) (Steenbergen NB)
21/12/2017
10

Dit zijn vakbekwame mensen. Zij scoren bij ons erg hoog. Vriendelijk en gastvrij.

Service
Dhr. H de Brie (Ossendrecht)
20/12/2017
9

Ben heel tevreden over deze garage.

Service
Henk 't Hart (Tholen)
20/12/2017
9

Fijne garage met een goeie service en vriendelijk personeel.

Service
Schuringa (Halsteren)
20/12/2017
10

Een bedrijf waar de klant gekend en herkent wordt, het balie personeel is zeer correct vriendelijk en bereid om vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.De werkplaats is zeer deskundig in hun werk en lijkt uitstekend geleid te worden.

Service
S.Hoevers (Bergen op Zoom)
20/12/2017
9

Gemakkelijk maken van afspraak via internet. Alle werkzaamheden prima uitgevoerd en men neemt contact op als er meerwerk is incl prijs. Prijs klopt met de afgesproken prijs. Al met al weer prima geholpen en de zekerheid van Toyota op kwaliteit. Het zou een 10zijn wanneer de auto net als bij de Kia netjes gewassen werd teruggegeven. Maar daarvoor krijg je hier kwaliteit i.p.v. dat stukje extra service.

Service
Lou Hermens (Roosendaal)
18/12/2017
9

Goede en betrouwbare garage.

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Het personeel is heel vriendelijk en er staat een vertrouwd gezicht achter de balie. Ze bellen netjes op tijd en overleggen als er iets moet gebeuren aan de auto.

Service
Anoniem
13/12/2017
10

altijd een vriendelijk ontvangst en goede service

Service
Anoniem
13/12/2017
9

vakkundig en vriendelijk personeel / van te voren worden de kosten van de uitvoering medegedeeld/ daarom is hij voor mij betrouwbaar

Service
H.Versteeg (Oud-Vossemeer)
13/12/2017
8

Ik kom al 7 jaar in Bergen op Zoom en al die jaren keurig netjes en vriendelijk te woord gestaan.

Service
Mevr.Van Toledo (Bergen op Zoom)
13/12/2017
10

Goede service

Service
S. Heringa (Bergen op zoom)
13/12/2017
9

Het team is uiterst bekwaam en denk naar alle tevredenheid mee in oplossingen. Daarbij een erg goede service maakt het een er prettig bedrijf om het onderhoud en upgrades te laten uitvoeren.

Service
J.Hendrickx (BoZ)
07/12/2017
8

tevredenheid

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Vriendelijke en zonodig een duidelijke uitleg.

Service
Leenders (Bergen op Zoom)
06/12/2017
9

Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk.

Service
Maria Wolkenfelt Esteban (Bergen op Zoom)
06/12/2017
10

Be zeer tevreden over service van van dorst Bergen op Zoom.

Service
F.P. JASPERS (PUTTE)
29/11/2017
9

Al 40 jaar klant en steeds tot volle tevredenheid.

Service
Piet Schillemans (Ossendrecht N.Br.)
29/11/2017
8

Vind ik voldoende op dit moment,kan altijd beter,maar ook veel beroerder heb ik in de loop der jaren ondervonden.Ik wens U veel succes.

Service
G.Voorhans (Bergen op zoom)
23/11/2017
10

Zolang ik in deze garage kom word ik vriendelijk en vakkundig geholpen.Al 15 jaar.

Service
R v. Kempen (Tholen)
22/11/2017
8

Had ook een 10 kunnen zijn maar geef die niet

Service
Petra Kil
09/11/2017
10

Van Dorst Bergen op Zoom heeft zeer kundige en gastvrije medewerkers in dienst, onderhoud wordt correct uitgevoerd en als er iets anders moet gebeuren nemen ze direct contact met je op. Als je ervoor kiest om te blijven wachten is er een heerlijk kopje koffie en een prettige leestafel met kranten en allerhande tijdschriften. Een gezellig praatje of heerlijk ontspannen lezen, net waar je voor kiest terwijl je auto de beste zorg en aandacht krijgt zodat je weer veilig op pad kunt.

Service
Anoniem
08/11/2017
10

Prima service, correct, behulpzaam

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Zeer deskundig, gastvrij, vriendelijk, bij grotere reparatie wordt altijd contact opgenomen.

Service
Anoniem
01/11/2017
8

De service is gewoon goed

Service
Anoniem
25/10/2017
10

zeer tevreden over de ontvangst, wachtruimte, de voorlichting en de uitvoering. ( de rekening valt altijd tegen maar dat geldt voor elke onderhoudsbeurt aan een auto helaas daar kunnen zij niets aan doen, immers hun moeten ook kunnen blijven bestaaan.)

Service
Anoniem
25/10/2017
9

ik kom er al jaren en wordt altijd correct geholpen.

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Vriendelijke bediening goed op de hoogte gehouden van de werk zaamheden

Verkoop
Anoniem
25/10/2017
9

Klantvriendelijk, servicegericht, product kennis en snelle En duidelijke afwikkeling

Service
Ton Cloots (Ossendrecht)
25/10/2017
10

Je word vriendelijk en beleeft te woord gestaan, en prima en vakkundig geholpen. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.

Service
Anoniem
23/10/2017
10

een tevreden klant

Service
Anoniem
18/10/2017
8

Ondanks dat mijn dealer in voorschoten zit en ik op bezoek bij mijn zoin was en ik wat moest laten repareren aan mijn auto werd ik snel en goed geholpen

Service
Anoniem
18/10/2017
10

Goede service vriendelijke benadering. Altijd een bak koffie.

Service
Dhr. (en mevrouw) van Meggelen (Bergen op Zoom)
18/10/2017
10

Al jarenlang heb ik niets dan goede ervaringen met mijn Toyota dealer, goede service en adviezen, verstrekt door deskundig en prettig personeel.

Service
Anoniem
13/10/2017
8

Al jaren een betrouwbare dealer voor mij

Service
David Schouten (Tholen)
12/10/2017
10

Van Dorst Bergen op Zoom is een prima garage, vakkundig personeel. En je wordt aan de werkplaatsbalie zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Niets dan lof.

Service
M. Brouwer (Halsteren)
11/10/2017
10

Een Toyota laat je nooit in de steek als je de jaarlijkse beurten laat uitvoeren.

Service
mevr whg van gerven stal (tholen)
11/10/2017
10

altijd eerlijk behandeld

Service
René Mol (Hoeven)
11/10/2017
9

De contacten met Van Dorst te Bergen op Zoom zijn altijd prettig, afspraak is afspraak, vooraf duidelijke prijsopgaaf en zo nodig wordt de klant bij bijzonderheden benaderd. Wat voor Toyota geldt - een auto waar je op kunt vertrouwen - geldt ook voor Van Dorst: een betrouwbare garage.

Service
verbeek al (hoogerheide)
11/10/2017
9

ze zijn goed.

Service
Mevr.Hagenaars (Bergen op Zoom)
29/09/2017
10

Alles prima

Service
L. Jacobs ('s-Gravenpolder)
18/09/2017
9

Een hecht team dat streeft naar tevreden klanten binnen een wij-omgeving en daar goed in slaagt.

Service
Anoniem
13/09/2017
9

Vriendelijk behulpzaamMaar ze hadden de auto wel van binnen en buiten kunnen schoonmaken

Service
Anoniem
06/09/2017
10

Heb ik al eerder gezegd op de vragen die U gesteld heeft Alleen de Koffie kan beter

Service
Anoniem
06/09/2017
9

Betrouwbaar, klantgericht vakkundig

Service
Anoniem
06/09/2017
10

Top

Service
Anoniem
06/09/2017
8

Gemiddeld, goed personee,l Vooraf niet weten wat er voor onderhoud je te wachten staat, 2x per jaar onderhoud voor mindere kosten in 1x

Service
Dhr. H.D.Griffioen (Hoogerheide)
04/09/2017
10

Ik kom al sinds ca. 30 jaar bij de Toyota garage in Bergen op Zoom. Altijd vriendelijk, hulpvaardig en vakkundig te woord gestaan en naar tevredenheid geholpen. Zo houden !!!!

Service
Anoniem
31/08/2017
10

De mensen zijn heel klantvriendelijk en de service is heel goed.

Service
Anoniem
30/08/2017
10

prima garage met uitstekende service en vriendelijk personeel

Service
chiel geluk (tholen)
30/08/2017
9

vriendelijk en goed geholpen

Service
Dhr en mevr.Janssen (Roosendaal)
30/08/2017
8

Uitstekende service.Klantvriendelijk personeel.Wij zijn al jaren een zeer tevreden klant en hopen dat nog lang te kunnen blijven.

Service
Dhr. van Elzakkers (Bergen op ZOom)
30/08/2017
10

Algemene indruk netjes bij binnenkomst. Vriendelijkheid en niet te overdreven. Prima uitleg bij vragen

Service
piet de wit (ossendrecht)
29/08/2017
10

Omdat alles klantvriendelijk is verlopen

Service
A.G. den Besten (Ossendrecht)
23/08/2017
9

Prettige ontvangst, aangename wachtruimte, goede service en duidelijkheid in alles.

Service
Anoniem
23/08/2017
10

vriendelijk personeel aandacht aan je wensen vakkundig personeel eerlijke prijs

Service
L.M. Slabbekoorn (Bergen op zoom)
23/08/2017
9

volledig tevreden over de service.

Verkoop
Anoniem
16/08/2017
10

Zeer tevreden op de manier waarop de verkoop heeft plaats gevonden

Verkoop
Anoniem
15/08/2017
8

tevreden en zo blijf je scherp

Service
Anoniem
09/08/2017
8

goede service, maar aan de dure kant

Service
Dhr. C.J.Theunisse (Bergen op Zoom .)
09/08/2017
9

Klantvriendelijke ontvangst , duidelijke uitleg met opgave van kosten en altijd toegang tot de drankautomaat , het gebeurt soms dathetzij de receptionist(e) of de toevallig aanwezige verkoopstaf vraagt "wilt u wat drinken ?"

Verkoop
Piet Kruize (Bergen op Zoom.)
08/08/2017
10

Prima service

Service
Dhr. C.Dorsman. (Hoogerheide)
07/08/2017
9

Nette correcte behandeling, helemaal niet overdreven maar gewoon zoals het hoort. Mensen met verstand van zaken.Rij nu sinds 1 jaar Toyota en naar volle tevredenheid.

Service
Anoniem
03/08/2017
9

Gedegen kennis

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
10

Goede service. Niets is teveel. Mijn oude auto is kapot gegaan, voordat mijn nieuwe Aygo binnen was. Geen probleem kom maar een auto halen, waar je zolang mee kan rijden.

Service
Anoniem
02/08/2017
8

Onderhoud goed uitgevoerd. Goede service. Vriendelijk personeel.

Service
Dhr Hoevers (Bergen op Zoom)
02/08/2017
8

Weer een nette beurt, extra werkzaamheden netjes vooraf geïnformeerd en gevraagd voor akoord. Kia levert je auto na een beurt gewassen af, niet nodig maar geeft wel een extra lux gevoel. Misschien een idee voor Toyota?

Service
Dineke Koen (Goes)
02/08/2017
9

Keurig te woord gestaan

Service
J leenders (Bergen op zoom)
02/08/2017
8

Snel goed. Bergse gezelligheid Thuis komen

Verkoop
L v Dijke (Tholen)
02/08/2017
9

Na dat we verschillende andere merken bekeken hebben komen we toch weer terug bij Toyota v Dorst omdat het voor ons een betrouwbare garage is,was voor ons de keus weer gemaakt en voelt het goed.

Service
M.J.M. Koops (Oudenbosch)
02/08/2017
10

Vriendelijk personeel. Prijsopgave klopt. Klaar op afgesproken tijd. Auto netjes teruggekregen.

Service
Robby Sewmar (Steenbergen)
02/08/2017
10

Omdat ik zeer tevreden ben met het werkzaamheden en volle vertrouwen in hun heb.

Service
Anoniem
31/07/2017
0

Ze moeten de fouten erkennen en aannemen als de werkzaamheden niet klopten en niet met een incasso dreigen volgens de van dorst bergen op zoom was de koppaking lek ben nu 20 000 km verder zonder te sleutelen

Service
Nico Gerritsen van der Hoop (Bergen op Zoom)
31/07/2017
8

Omdat ik altijd vriendelijk te woord wordt gestaan en de werkzaamheden correct uitgevoerd worden

Service
Margreet van Roon
27/07/2017
10

vriendelijk en behulpzaam. Ik vind het ook mooi dat er niet alleen jonge mensen werken, maar dat ik ook de vertrouwde gezichten weer terug zie.

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
10

Top service

Service
Anton Go (woensdrecht)
26/07/2017
9

Een vriendelijke en perfecte service!

Service
o.j.van poppelen (roosendaal)
26/07/2017
10

ik word altijd klantvriendelijk behandeld,niets is teveel bij hun,en alles op tijd en netjes.

Service
Frans Brodie (Bergen op zoom)
24/07/2017
8

Men wordt goed behandeld door personeel !

Service
Anoniem
24/07/2017
10

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
24/07/2017
10

De afhandeling van mijn schade is naar volle tevredenheid verlopen, het personeel is vriendelijk, de prijs viel mee en alles ging zoals afgesproken. De wachtruimte is prettig,

Service
Bert (Sint-Maartensdijk )
24/07/2017
10

Goede service en word netjes geholpen

Verkoop
Nannie Beijaerts (Halsteren)
24/07/2017
9

Goede service, klantvriendelijkheid , luisteren en het meedenken aan oplossingen

Service
Rini Frik (Bergen op Zoom)
24/07/2017
10

in alle opzichten een vakgarage , met vakmensen die de service geven die ze zelf ook zouden verwachten .

Verkoop
Anoniem
20/07/2017
9

Prettig geholpen. Ook nadat we besloten hadden de auto via autolease bij de ANWB te nemen.

Service
jacqueline Groenewold (putte)
18/07/2017
8

Ik vind een 8 optimaal, omdat een 10 niet bestaat.
Personeel correct
garage correct
prijs zal correct zijn, kan ik niet over oordelen, ik heb groot vertrouwen in VAN DORST B op Z.

Verkoop
Ton Verstraten
18/07/2017
10

verkoop is goed en monteurs zeer deskundig, problemen worden naar tevredenheid opgelost.

Verkoop
Anoniem
14/07/2017
10

Heel fijne mensen. Ze denken met je mee. Service is prima. Heel tevreden

Service
Anoniem
13/07/2017
9

Onderhoud is altijd naar alle tevredenheid en op afgesproken tijd gedaan.

Service
Anoniem
13/07/2017
10

nergens iets op aan te merken. goede ervaringen.

Service
W.J van Beek (Putte )
13/07/2017
10

Wordt altijd vriendelijk ontvangen en staat de koffie al klaar. Krijg goede uitleg over de werkzaamheden. Niets voor niets ben ik met een tussenpoze van een paar jaar al meer dan 40 jaar klant.

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
9

Ik zeer tevereden van Dorst bergen op zoom.

Service
Hans Blesgraaf (Bergen op Zoom)
30/06/2017
10

Alles wordt correct behandeld,je wordt zeer vriendelijk behandeld. niets is te veel je kunt alles vragen en het wordt dan netjes uitgelegt ook als ze het toch druk hebben.
Kortom een dealer die vertrouwen schept, en daar gaat het toch om dat je met vertrouwen de weg weer op gaat.

Service
Hans Blesgraaf (Bergen op Zoom)
30/06/2017
10

Alles wordt correct behandeld,je wordt zeer vriendelijk behandeld. niets is te veel je kunt alles vragen en het wordt dan netjes uitgelegt ook als ze het toch druk hebben.
Kortom een dealer die vertrouwen schept, en daar gaat het toch om dat je met vertrouwen de weg weer op gaat.

Service
Huub Lambregts. (Steenbergen,n,b,)
30/06/2017
10

Ik rijd al jaren auto. Maar ik heb nog nooit een dealer meegemaakt die zo correct met de klant en met de auto omgaan als deze toyota dealer.

Service
Ton.van.Vianen. (Wernhout)
30/06/2017
10

het is net een warm bad ga zo door.

Service
Anoniem
27/06/2017
8

als je met een probleem komt wordt er direct actie ondernomen,

Service
Anoniem
22/06/2017
8

Pas geleden heb ik een reparatie uit laten voeren aan mijn auto (Toyota Yaris).
Ik ben met de auto naar de garage gegaan en een monteur heeft na een testrit direct het mankement vastgesteld.
Daarna is een prijsopgave gedaan voor de reparatie en heb ik een afspraak gemaakt daarvoor.
De reparatie is pas geleden uitgevoerd en ik vertrouw er op dat deze goed is uitgevoerd vandaar de 8!!

Service
Herman B (Bergen op Zoom)
21/06/2017
10

Uitstekende Toyota dealer. Vakkundige werknemers. Vriendelijk en eerlijk autobedrijf waar ik veel vertrouwen in heb.

Service
Joukjen Priem (Oud vossemeer )
21/06/2017
10

Goede service, vriendelijk personeel, altijd bereid om een helpende hand uit te steken. Helemaal tevreden

Verkoop
Jan Koop (Bergen op Zoom)
20/06/2017
9

Klantvriendelijkheid en goede service

Verkoop
Van de wal rjf (4645gj)
20/06/2017
10

Heel tevreden over de servis en onthaal

Verkoop
W.nout (Halsteren)
20/06/2017
8

Prettig onderhandeld

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Alle werkzaamheden zijn in een keer goed uitgevoerd volgens afspraak en afgesproken kosten. Ik woon in Breda en ga naar Toyota Wierikx in Bergen op Zoom voor reparaties en onderhoud. Ik ben heel tevreden en hoop dat dit in de toekomst ook zo blijft.

Verkoop
a.tempelaars (sint-annaland)
07/06/2017
9

we zijn goed geholpen.de auto mooi binnen afgesproken tijd afgeleverd. netjes alles uitgelegd. en een lekkere fles wijn toe.

Service
Ger van Loon (Bergen op Zoom)
07/06/2017
10

Ik ben al vanaf 1974 klant bij van Dorst, voorheen Autobedrijf Wierikx. Hieruit blijkt dus wel, dat ik zeer tevreden ben. In die ruim 40 jaar heb ik echt nog nooit een klacht gehad en is altijd alles naar tevredenheid afgehandeld. Ook personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Verkoop
J.TROOST (RILLAND)
07/06/2017
10

goed persoonlijk contact met de mensen aan de balie en de verkoper

Service
Mevr. Tony gerhardt (Bergen op zoom)
07/06/2017
8

Omdat ik 8 een heel mooi cijfer vind.dus ben ik zoals altijd heel tevreden

Verkoop
Niki Jaspers (Putte)
07/06/2017
10

We kunnen Van Dorst Bergen op Zoom erg aanbevelen aan iedereen en zeker de zeer behulpzame verkoper. Hij deed net die stapjes extra om te zorgen dat je een ultieme ervaring krijgt met een eventuele nieuwe auto en neemt daarbij alle tijd om alles duidelijk uit te leggen. Daarbij hield hij ons ook keurig op de hoogte van de levering van de auto. Na de levering zijn we nog meerdere malen gebeld of alles naar wens wens was en hebben we nog aanvullende informatie gekregen. Ik geef Van Dorst Bergen op Zoom een dikke 10!

Verkoop
P.weerheijm (Bergen op Zoom)
07/06/2017
9

Lijkt tot nu toe prima

Service
Nelly van Tilburg (Putte)
01/06/2017
10

Omdat ik altijd netjes, beleefd en correct word geholpen.

Service
R van broekhoven
01/06/2017
8

Gewoon zeer tevreden over het ontvangst. Ook tevreden over het verloop van het contact tijdens het onderhoud aan mijn voertuig

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Alle probleempjes worden perfect opgelost.

Verkoop
Flip Thissen (Bergen op Zoom)
31/05/2017
10

Omdat men vriendelijk wordt ontvangen , de service goed is en men altijd tijd heeft om eea uitteleggen en advies te geven

Service
H. Videler (Putte)
26/05/2017
10

Ik ben al 40 jaar klant en mijn vier kinderen zijn nu ook klant. Altijd tevreden !!!

Service
Anoniem
24/05/2017
8

goede service zoals altijd , maar de vriendelijkheid deze keer was veel minder

Verkoop
Bonno Thoen van Velzen (Huijbergen)
24/05/2017
10

Van Dorst Bergen op Zoom is een zeer goede garage met ervaren en vriendelijk personeel. Ik ben er al 16 jaar klant; ik kan mij geen enkele teleurstellende of onaangename ervaring herinneren.

Service
Broumels (Hoogerheide )
24/05/2017
10

Ben zeer tevreden

Verkoop
Dhr. P. de Wit (Bergen op Zoom)
24/05/2017
10

Mijn ervaring: Prettig en vriendelijk personeel met kennis van zaken en goed advies en service.

Service
Willem van der Velden (Ossendrecht)
24/05/2017
8

Prima ontvangst, goede service.

Service
Dhr J.J. van der Hooft (Groenlandstraat 21)
19/05/2017
9

netjes en correct behandeld van te voren een prijsopgave is er iets kapot versleten of moet vervangen worden altijd een belletje heb je vragen of opmerkingen er word naar je geluisterd ik ben zeer tevreden

Service
Anoniem
18/05/2017
9

Goede service, vriendelijk personeel, klantgericht

Service
Anoniem
17/05/2017
9

Het is een betrouwbare garage met vriendelijk personeel en bovendien vakkundige monteurs.

Service
Johan Bek (Bergen op Zoom)
11/05/2017
9

Deze week auto naar garage van Dorst. Grote beurt. Waren ook enkele zaken die vervangen moesten worden.
Keurig gebeld en uitgelegd wat er opgevallen was.
Gelijk een prijsopgave en wij hebben de werkzaamheden uit laten voeren.
Gewoon op een correcte wijze en verder geen poespas.
Netjes te woord gestaan bij de receptie en bij het ophalen van de auto uitleg over de verrichte werkzaamheden.

Verkoop
EK Leverman (Breda)
10/05/2017
10

De service van deze Toyota dealer is meer dan uitstekend. We werden volledig op de hoogte gebracht door de verkoper over alle Toyota's, waarvoor wij interesse toonden. Uiteindelijk een nieuwe Aygo gekocht met bij aflevering een heerlijke vlaai.

Service
Martijn Driel (Bergen op Zoom)
09/05/2017
8

prima

Service
ABril van Geel (Ossendrecht)
03/05/2017
9

dat ze klant gericht zijn en de mensen blij zijn met de gratis service kaart

Service
Anoniem
03/05/2017
10

Altijd alles in orde!

Service
Dhr J. Chapel (Bergen op Zoom)
03/05/2017
10

Waarom denkt u dat ik al 30 jaar gebruik maak van deze dealer.
fijn personeel.

Service
F.P. JASPERS (PUTTE)
03/05/2017
9

Al 35 jaar naar volle tevredenheid behandelt,Top service en TOP mensen.

Service
Anoniem
26/04/2017
10

Prima servies

Service
dhr . Somers (Bergen op Zoom)
26/04/2017
10

vlotte bediening komt afspraken na ben zeer tevreden over deze Toyota-dealer

Service
Anoniem
21/04/2017
9

Ben erg tevreden over de geleverde werkzaamheden.

Service
C.Zuidweg (Tholen)
20/04/2017
10

Vakbekwaam personeel
Deskundige uitgebreide informatie
Altijd directe service
Vriendelijke ontvangst

Service
Anoniem
19/04/2017
10

Afspraken worden goed na gekomen, goede uitleg van de rekening

Service
P. Goedbloed
19/04/2017
10

Uitstekend en zeer klantgericht.

Service
Anoniem
18/04/2017
9

Bij de Toyota Bergen op Zoom is men heel klantvriendelijk zowel bij de receptie alsmede in de garage.
De service vind ik heel goed prettig om er naar toe te gaan.

Service
Anoniem
12/04/2017
8

Een vriendelijke en service-gerichte dealer

Service
Anoniem
12/04/2017
10

Komen afspraken na, zijn duidelijk, proactief op meldingen, oh ja en goede koffie...

Service
Hans Hellemons (Roosendaal)
06/04/2017
10

Wij komen hier al 41 jaar, dit zegt genoeg, toch !

Service
Anoniem
05/04/2017
9

Neemt klachten serieus. De zeer vriendelijke ontvangst bij de receptie; uiterst correct en vertrouwens wekkend.

Verkoop
Anoniem
05/04/2017
9

Prima bedrijf, met uitstekende auto's, goede service en een zeer klantvriendelijke en deskundige groep medewerkers, zowel in de showroom als voor het onderhoud.

Service
Anton GO (Woensdrecht)
05/04/2017
9

Ik ben al jaren klant bij Wierickx/Van Dorst en zeer tevreden over hun klantvriendelijke service en uiteraard over Toyota Prius en nu Lexus , die zeer betrouwbare autos zijn!

Service
Bert lindhout (Sint-Maartensdijk )
05/04/2017
9

Zeer tevreden

Verkoop
Gerard van Gerven (Bergen op Zoom )
05/04/2017
10

De dealer is hulpvaardig, meedenkend, vriendelijk en altijd correct. Ik ben zeer tevreden over zowel de verkoop als het onderhoud van de auto's die ik daar heb gekocht en laten onderhouden. Jammer dat de auto's zo betrouwbaar zijn, maar want de koffie is er ook uitstekend.

Service
Anoniem
30/03/2017
10

al decennia lang zeer tevreden over vriendelijke, degelijke service

Service
adriaansen (gemeente Woensdrecht)
29/03/2017
10

vriendelijk, duidelijk en eerlijke prijsopgave vooraf

Service
Anoniem
29/03/2017
10

Altijd vriendelijke, professionele en persoonlijke service.
Kennis van zaken.

Service
Anoniem
29/03/2017
9

Goede service en uitleg van reparatiekosten

Service
Anoniem
23/03/2017
10

receptie vriendelijk bekwaam, werkplaats personeel vakbekwaam en klantgericht

Verkoop
Anoniem
23/03/2017
10

Vriendelijke en behulpzaam

Service
Tom Rombouts (Halsteren)
23/03/2017
9

Met een probleem kon ik direct terecht in de werkplaats, wat een monteur zeer kundig het euvel oploste.

Service
Tom Rombouts (Halsteren)
23/03/2017
9

Goede informatie over de te verwachten werkzaamheden en de prijs daarvan. Zeer vakbekwaam. Zeer prettige ontvangst en erg schoon bedrijf.

Verkoop
Anoniem
16/03/2017
7

Vorige keren is de afhandeling niet altijd goed verlopen. Heeft een deukje in het vertrouwen opgelopen door steeds terugkerende klachten.

Service
Mirjam (Wernhout)
16/03/2017
8

Service is prima.. ik kom er al jaren.

Verkoop
Heleen Wielaard (Tholen)
08/03/2017
10

Bij Autobedrijf Wierikx wordt je fijn geholpen door hele vriendelijke mensen. Ze luisteren naar je wensen en er wordt ook altijd heel goed van te voren aangegeven of je een wachttijd hebt en hoe lang dat dan gaat duren.

Verkoop
Richard lonis (Hoogerheide)
06/03/2017
10

Super vriendelijk bedrijf we zijn goed.geholpen

Service
Anoniem
01/03/2017
10

zeer tevreden

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Vriendelijke en goede service

Service
Mevr. Plompen Kuipers. (Bergen op zoom.)
27/02/2017
9

Aan de balie is men altijd correct en beleefd. Afspraken worden altijd nagekomen. Krijg altijd van te voren een prijsopgave. Indien meerdere gebreken wordt ik direct opgebeld. Heb in 14. Jaar tijd, nooit een negatieve ervaring gehad dus weet ik , dat ik op hen kan rekenen. Mijn complimenten hier voor!

Service
C.van Steenpaal Jogchems
24/02/2017
9

Wordt al veel jaren goed behandeld

Service
Anoniem
23/02/2017
9

Vakkundige monteurs en vriendelijk personeel achter de balie.

Service
ing. C. Boerhout (Bergen op Zoom)
23/02/2017
9

goede, vertrouwde en vakkundige service

Verkoop
Danielle langenberg (Bergen op Zoom)
20/02/2017
10

Klant vriendelijk, men denk met de klant mee, zeer goed service. open sfeer enz

Service
Piet Schillemans (Ossendrecht)
20/02/2017
8

Prima garage,vriendelijk,vakkundig,netjes, slim b.v.jonge vrouw brengt ons,tijdens reparatie,in
het nieuwste model Toyota naar de binnenstad.

Service
Anoniem
15/02/2017
8

Zeer tevreden over het bedrijf

Service
Anoniem
15/02/2017
8

Auto op zaterdagavond gebracht om 22:00. Zelfs toen was er iemand op de site aanwezig voor de chat-functie ! Ook nog een mailtje gestuurd, en vrijdag stond de auto gerepareerd en wel klaar. SUPER !!

Service
c.m.augustijn (bergen op zoom)
14/02/2017
8

omdat ik al circa 25 jaar komt en altijd correct behandelt ben .

Service
Helma Schuurbiers (Bergen op Zoom)
01/02/2017
10

Service en informatie is goed.

Service
Robby Sewmar (Steenbergen)
01/02/2017
10

Ik vind de mensen daar eerlijk en betrouwbaar.Ze hebben het vertrouwen in mij gewonnen.

Verkoop
Fam. H.Bernaards (Bergen op Zoom)
26/01/2017
9

We zijn uitermate goed en prettig geholpen.

Service
Anoniem
25/01/2017
10

Zeer goede uitleg goede service

Service
sjaan van kuijk (lepelstraat)
25/01/2017
9

alles correct en vakkundig uitgevoerd

Service
Jos franken (Bergen op zoom)
11/01/2017
9

Goede service

Service
Anoniem
02/01/2017
8

Goed service, betrouwbaar en behulpzaam

Service
Theo van Meer (Steenbergen)
28/12/2016
9

Zeer klantvriendelijk! Koffie staat altijd klaar. Kwaliteit van het onderhoud is prima! Altijd weet je tevoren wat de kosten zijn. Bij vragen over andere auto krijg je netjes antwoord zonder enige vorm van opdringerigheid. En het belangrijkste: ik rijd al 12 jaren probleemloos in mijn Avensis.

Service
Anoniem
21/12/2016
10

Maximaal klantvriendelijk en bij laatste onderhoud behulpzaam om alsnog klein onderhoud te doen waarmee ik zelf tot mijn verrassing te laat was. De extra kosten waren noodzakelijk maar demtarieven lijken mij wel hoog. Daar staat wel kwaliteit tegenover!

Service
L.M. Slabbekoorn (Bergen op Zoom)
21/12/2016
9

Zeer tevreden vooral ook vanwege het personeel!

Service
Anoniem
16/12/2016
9

Zoals ik al eerder zei prima service

Service
S. Hoevers (Bergen op Zoom)
15/12/2016
8

Zoals altijd weer prima geholpen en de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Ik ben er zeker van dat het bij deze officiële Toyota dealer niet duurder is dan bij een merkloze garage. Ook door het voordeel van de klantenpas.

Service
kremers (bergen op zoom)
14/12/2016
10

omdat het een hele goede dealer is

Verkoop
Linda (Halsteren)
09/12/2016
10

Zeer welkom ontvangen door zowel verkoper, medewerker receptie en ander personeel! Dit voelde erg vertrouwd!

Verkoop
Will Klaassen (Halsteren)
09/12/2016
9

Zeer klantvriendelijk en vakkundig personeel.

Service
Frans Donders (Bergen op Zoom)
30/11/2016
10

Vanwege dat alle afspraken zijn nagekomen en de correcte behandeling door het personeel.

Service
Anoniem
25/11/2016
7

Kan altijd beter, maar is zeker aan te bevelen

Service
dhr, j.nuijten (bergen op zoom)
23/11/2016
10

kom al heel lang bij deze garage, de snelheid en vriendelijkheid en kenneis
is voor mij de doorslag

Service
Will Klaassen (Halsteren)
18/11/2016
9

Zeer klantvriendelijk en vakkundig personeel.

Service
Anoniem
15/11/2016
8

vriendelijk, vakbekwaam

Service
M.J.M. Koops (Oudenbosch)
14/11/2016
10

Goede informatie en vriendelijk personeel.

Service
S. Coppoolse (Bergen op Zoom)
10/11/2016
10

Uitstekende service, ik werd vriendelijk en vrijwel direct geholpen.

Service
Anoniem
20/10/2016
9

Helder, professioneel en vriendelijk

Service
Linda (Halsteren)
20/10/2016
10

Zeer welkom ontvangen door zowel verkoper, medewerker receptie en ander personeel! Dit voelde erg vertrouwd!

Service
C A Ista (Bergen Op zoom)
19/10/2016
10

Omdat ze heel vriendelijk en bekwaam zijn

Service
M.C. Verboven (Bergen op Zoom)
17/10/2016
10

Ik wordt al jaren (36) zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.

Service
C.Zuidweg (Tholen)
05/10/2016
10

Deskundigheid aan de balie.
Vriendelijke ontvangst en... vakbekwaam personeel in de garage.

Service
L.Jacobs ('-Gravenpolder)
03/10/2016
10

Omdat de dealer nog betrouwbaarder is dan het merk waar hij voor staat.

Service
R. Prop (Hoogerheide)
14/09/2016
9

Uitstekende betrouwbare garage. Afspraken worden altijd nagekomen. Klantvriendelijke benadering van de klant. Als je zo lang klant bent als ik ( 37 jaar) weet men exact wat je wel en niet wenst. De kwaliteit van de occasions is zeer goed. En als je al eens een probleempje hebt dan wordt dat altijd vlot en efficiënt opgelost. Bij Wierikx is een klant nog echt een klant.

Service
H.D.Griffioen (Hoogerheide.)
08/09/2016
10

Ik kom er al vele jaren als trouwe klant en voel me er thuis. Altijd goede service en betrouwbare info.

Service
Dhr. Tom Rombouts (Halsteren)
07/09/2016
9

Correcte behandeling, aandacht en vriendelijkheid voor de klant en zijn/haar auto, meedenken met de klant, exacte info vooraf, afgesproken factuurbedrag klopt en schone werkomgeving.

Service
TAA Janssen (Roosendaal)
07/09/2016
10

100% tevredenheid

Service
Anoniem
31/08/2016
8

goede service

Service
Ton van dijke (ossendrecht)
25/08/2016
10

alles wordt netjes en vriendelijk geregeld

Service
Anoniem
24/08/2016
10

Prima service, deskundig en volledige info

Service
Anoniem
24/08/2016
7

Tevreden

Service
Frans Nefs (Bergen op Zoom)
24/08/2016
9

De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. De mate van tevredenheid in de loop der jaren is nooit verminderd.

Service
Mevr. BJM de Kort - van Beek (Bergen op Zoom)
18/08/2016
8

Goede service en nakomen afspraken!

Service
Udo (van Steden)
18/08/2016
9

uitstekende service, redelijke prijzen

Service
C. v.d. Welle (Ooltgensplaat)
03/08/2016
9

alles prima

Service
TD Korevaar (Scherpenisse)
03/08/2016
9

Na vele jaren een Zweedse auto te hebben gereden ben ik nu voor het eerst in bezit van een Toyota Auris Hybride. Deze week was een 15.000 km beurt aan de orde. Telefonisch een afspraak gemaakt, alle zaken werden keurig doorgenomen en er werd een datum afgesproken. Ik kon zelf kiezen welke tijd mij het beste uitkwam. Na de beurt is hetgeen we af hadden gesproken prima in orde gemaakt voor de afgesproken prijs. Het wachten werd veraangenaamd door koffie / thee etc. naar believen. Ook had ik rustig de gelegenheid eens in de showroom te kijken. De beurt is precies in de afgesproken tijd afgerond. Kortom, een zeer tevreden (nieuwe) klant van Toyota.

Service
Tom Rombouts (Halsteren)
03/08/2016
10

Eerlijk, klantvriendelijk advies. Men doet wat men belooft. Prijsopgave klopt altijd.

Service
Mark Reijntjens (Den Bosch)
28/07/2016
9

Vriendelijk; zeer goede service. Aandacht voor de klant; ook nog steeds door degene die me de auto jaren geleden verkocht heeft. Uitleg over de beurt. Tijdige waarschuwing bij meerkosten. Werken in 1 van de beschikbare kantoortjes terwijl je wacht op de beurt.

Service
Mevr. Jochems (Halsteren)
28/07/2016
10

Snel en vakkundig geholpen. Goede service vriendelijk personeel en leenauto meegekregen

Service
Anoniem
25/07/2016
9

Super goede service altijd vriendelijk

Service
Dhr. Bolders (Bergen op Zoom)
19/07/2016
9

Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Het zijn echte vakmensen en je mag gewoon overal bij zijn in de werkplaats en dat is een fijn en vertrouwd gevoel temeer omdat ik al ongeveer 30 jaar klant ben bij MIJN TOYOTA DEALER.

Service
dhr huub lambregts. (steenbergen.n.b)
19/07/2016
10

een fantastische garage met kundige mensen en prima personeel er omheen.

Service
Anoniem
15/07/2016
10

Professioneel en vriendelijk!
Informeren en overleggen goed

Service
Anoniem
14/07/2016
8

Omdat ik prima geholpen ben

Service
Dhr. C.J.Theunisse (Bergen op Zoom)
14/07/2016
10

Nu val ik in herhaling maar , ik doe mijn best , ik kan geen negatieve voorvallen of
tegenvallende incidenten bedenken uit het verleden , kortom , autobedrijf Wierikx staat
bij mij hoog in het vaandel en ik zal dan ook zeker hun klant blijven , nu en in de toekomst !!

Service
H.C.van Putte (Sint Maartensdijk)
14/07/2016
10

uiterst correcte en vriendelijke behandeling

Service
Frenck Klaassen (Halsteren)
13/07/2016
9

Goede service, correcte behandeling, duidelijk over kosten en communiceren bij eventuele bijkomende kosten/werkzaamheden. Ben erg tevreden.

Service
Hugo Rombout - Ina van Kastel (Steenbergen NB)
13/07/2016
10

Vakmanschap , kwaliteit, en geeft me een eerlijk en vertrouwd gevoel. Prettige mensen die me helpen.

Service
w j a nuijten (halsteren)
08/07/2016
8

goede sevice
vriendelijke behandeling

Verkoop
ilona hofstede (bergen op zoom)
06/07/2016
10

uitstekende service, uitleg. Perfect

Service
Diny van de Kasteele (putte)
04/07/2016
10

De service is uitstekend .En de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.

Service
PA Krebbekx (bergen op zoom)
30/06/2016
8

Ze zijn altijd heel klantvrindelijk het voor al geld voor al het personeel die er werkt .

Service
Anoniem
23/06/2016
9

Een uitstekende klant gerichte prettige behandeling.

Service
C Sonke (Bergen op Zoom)
22/06/2016
10

Balie en andere medewerkers ken ik persoonlijk bij naam. Dit komt omdat wij al 30 jaar Toyota rijden. Altijd een vriendelijk woord en als er probleempjes zijn, proberen ze die naar tevredenheid op te lossen. In principe is niets te veel.

Service
F. Schoszwender (Steenbergen )
22/06/2016
10

Ik kom al heel wat jaren bij deze dealer en ben elke keer weer blij verrast Door de vriendelijke medewerkers en hun kennis van zaken.

Service
Frank Deelen (Halsteren)
16/06/2016
9

Zeer pers.benadering, correcte afhandeling

Service
Anoniem
15/06/2016
8

Wij waren altijd zeer tevreden over het bedrijf, alleen is het nu wat zakelijker geworden, maar wij blijven toch gewoon onze onderhoudsbeurten in deze garage doen want dat vertrouwen hebben wij nog steeds in hun.

Service
Anoniem
15/06/2016
9

vertrouwen en correct.

Service
Leon (Wouw)
15/06/2016
9

zeer tevreden, professionele mensen die weten waar het over gaat.

Service
Jan Molengraaf (Tholen)
10/06/2016
9

Klantvriendelijk ,vakkundig ,betrouwbaar en correct

Service
Anoniem
09/06/2016
8

directe serves, vriendelijke ontvangst, nette ontvangst ruimte, het geheel is ruim en schoon, garagepersoneel vriendelijk

Service
L.M. Slabbekoorn (Bergen op Zoom)
09/06/2016
10

Het is een geweldige garage met geweldig personeel.
Ik heb niks dan lof over die dealer.
En zij hebben dan ook een heel best merk!

Service
Anoniem
07/06/2016
9

Goede service, zeer klantvriendelijk

Service
Leonie Appels-Clarijs (Bergen op zoom)
02/06/2016
10

Wij zijn al ongeveer 40 jaar met alle vertrouwen Bij deze dealer en het resultaat is er.
Onze auto is al 28 jaar en 376.000km er op.

Service
Anoniem
01/06/2016
9

Kom hier al tientalle jaren en steeds tot volle tevredenheid

Service
Anoniem
01/06/2016
9

Hele goede service.

Service
Anoniem
01/06/2016
9

Zeer tevreden over geleverde service en klantgerichtheid

Service
Anoniem
01/06/2016
9

Omdat je daar goed geholpen wordt, je wordt netjes te woord gestaan, en je krijgt overal uitleg over. Ze nemen de tijd voor je.

Service
Anoniem
01/06/2016
10

zeer tevreden,al bijna 40 jaar klant bij wierickx bergen op zoom.
goed en vriendelijk personeel,betrouwbaar en zorgen altijd voor de beste en voordeligste oplossing als er iets is.

Verkoop
Anoniem
01/06/2016
9

Vriendelijk

Service
ton van kaam (oudenbosch)
30/05/2016
10

goede afspraken en duidelijke uitleg ,

Service
Anoniem
25/05/2016
10

Een prima bedrijf, goede service, klantvriendelijk en altijd alles in overleg.

Service
Anoniem
25/05/2016
9

Wederom weer super geholpen! De medewerkers zijn echt klantvriendelijk en service gericht!

Service
Joukjen priem (Oud vossemeer)
25/05/2016
10

Zeer behulpzaam personeel je word goed ingelicht en als er hulp nodig is word dat geboden. Er word ook goed meegedacht over een oplossing mocht dat nodig zijn.

Service
Kees Verwijs (Steenbergen)
25/05/2016
9

Zeer deskundig en hele goede communicatie met de klant

Service
H. Maas (Roosendaal)
19/05/2016
10

- erg tevreden
- altijd goed geholpen
- prima garantie en verrichte werkzaamheden

Service
Hans van der Hooft (Bergen op Zoom)
19/05/2016
9

klantvriendelijk netjes op de hoogte worden gebracht i.v.m kosten en waarom deze kosten extra kosten

Verkoop
Ad Bosters (Nieuw Vossemeer)
18/05/2016
9

Ik kom al 40 jaar bij deze dealer en heb nog nooit problemen gehad.
Als er toevallig wel iets was werd dit snel en goed verholpen.
Het personeel is vriendelijk en vakkundig zowel de garage als de showroom.

Service
Anoniem
18/05/2016
9

Perfecte service, vriendelijk, deskundig, goede pre-sales and after-sales.

Service
Anoniem
18/05/2016
9

Een goede dealer en in de buurt.het werk wat men doet voor mijn auto is goed.

Service
G.F. Martens (Bergen op Zoom)
18/05/2016
8

correcte/vriendelijke behandeling; vooraf prijsopgave; herstelpuntje snel en vriendelijk gecorrigeerd

Service
K.Coppoolse (Hoogerheide)
13/05/2016
10

Eigenlijk altijd zeer tevreden, ik ken geen betere.

Service
Anoniem
11/05/2016
9

Als voornoemd reeds gezegd

Service
A.Schuringa (Halsteren)
11/05/2016
10

Prima dealer, deskundige leiding in de werkplaats en zeer goede kennis voor wat betreft de techniek.
Een plezier om mee te maken.

Service
Dhr. van Elzakkers (Bergen op Zoom)
11/05/2016
10

Ik kom er al 34 jaar en wordt altijd naar behoren geholpen

Service
Fam. Adriaansen (Hoogerheide)
11/05/2016
9

vriendelijk, duidelijk en vooraf prijsopgave

Verkoop
l suijkerbuijk (putte)
11/05/2016
10

eender wanneer er iets is maakt niet uit wat
en wordt altijd voor je gezorgd

Service
A.G. den Besten (Ossendrecht)
06/05/2016
9

voldoet aan alle wensen

Verkoop
L.van overmeire (Bergen op zoom)
06/05/2016
10

Betrouwbare dealer,komt afspraken na, personeel is altijd vriendelijk en de werkplaats is altijd opgeruimd en schoon
En ook niet onbelangrijk ,de prijzen van de werkplaats zijn betaalbaar.

Service
H. Suijkerbuijk (Halsteren)
04/05/2016
10

Super service!

Service
Dhr L. van Boheemen (Oudenbosch)
29/04/2016
9

goede service

Verkoop
A.Verstraten (Wouw)
25/04/2016
10

namen de tijd voor ons,eerlijk er werd ons niets opgedrongen.
uitleg van de nieuwe auto was perfect

Service
Anoniem
20/04/2016
10

Ik kom hier al jaren en ben altijd goed behandeld en ook een hele goede service wat ik in al die jaren heb gekregen

Service
L.C.A.J. Somers (Bergen op Zoom)
20/04/2016
10

correcte behandeling nog geen klachten gehad in al die jaren.

Service
Mevr. D. Jaspers. (Halsteren)
20/04/2016
10

De uitstraling van de wachtruimte is gezellige ze schenken de koffie nog voor je in,waar je ook komt iedereen is vriendelijk en je word netjes geholpen.Daarom kom ik hier altijd.

Verkoop
Anoniem
15/04/2016
9

oprecht, vriendelijk, duidelijk

Service
Anoniem
13/04/2016
10

Goede service en klantvriendelijkheid.

Service
Esther langenberg (Bergen op zoom)
13/04/2016
9

Zeer te vreden over het totaalplaatje

Service
Harry Linders (Apeldoorn)
13/04/2016
9

Altijd goed en correct behandeld.

Service
Rio Bello Schoenen (Putte)
13/04/2016
10

Goede service, vriendelijke personeel en duidelijke uitleg

Service
Toon Bogers (Ossendrecht)
13/04/2016
8

De behandeling is er goed.

Service
poleij,M.D. (Bergen op zoom)
08/04/2016
10

vertrouwd adres.

Service
Hans Kuijl (Wouw)
06/04/2016
9

Zeer betrouwbaar, staat niet voor verassingen, correcte mensen en sympathiek.

Verkoop
Lieke (Bergen op Zoom)
06/04/2016
9

Leuke verkopers, leuke monteurs, goede service gehad bij mijn 1e aygo, goede service gehad met de aankoop van mijn nieuwe aygo. 2 keer pech gehad onderweg, toen werd ik beide keren binnen een half uur kosteloos geholpen door de Toyota service. Prima!

Verkoop
P.B.A. van Spaandonk (Ossendrecht)
06/04/2016
10

Iedereen staat direct klaar als ik is te vragen heb over mijn auto,zowel de verkopers .receptie en werkplaats.Geweldig.!!

Verkoop
Anoniem
30/03/2016
10

Alles was werkelijk beter dan ik ooit had meegemaakt!

Service
Anoniem
30/03/2016
10

Goed bedrijf .goede duidelijke prisopgave

Service
Robby Sewmar (Steenbergen)
29/03/2016
9

Omdat dit mijn eerste bezoek was bij de dealer.

Service
Dhr. J. van Weelden (Bergen op Zoom)
24/03/2016